Jet set

Duško Kušljić iz Čelinca šest godina u svijetu mode

Duško Kušljić iz Čelinca šest godina u svijetu mode
Duško Kušljić iz Čelinca šest godina u svijetu mode

Duško Kušljić (24) iz Čelinca bavi se modelingom šest godina, trenutno radi za beogradsku agenciju "Click", a pored toga student je Veterinarske medicine na Beogradskom univerzitetu.

Na prvi kasting otišao je na nagovor poznanice, a sama želja se za tim poslom javila nekoliko mjeseci kasnije.

"Uvidio sam da ima nekih dodirnih tačaka s glumom, koju obožavam još od školskih dana. Jedan od razloga bavljenja modelingom je i to što je posao zanimljiv, upoznaju se novi ljudi, zabavna je radna atmosfera, tu je i mogućnost putovanja u druge krajeve svijeta, a na kraju i mogućnost da se nešto zaradi", rekao je Kušljić.

Dosad je učestvovao na revijama u Banjaluci, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, te u Bugarskoj na njihovom čuvenom filmskom projektu "Nu Bojana".

Za muške modele kaže da se najviše pažnje obraća na visinu, a da je mjera ramena, grudi, bokova relativna stvar jer zavisi  za šta je potreban model.

Održavanje težine nije mu teško, a važna je raznovrsna ishrana.

"Što se tiče fizičke aktivnosti, nekada sam aktivno trenirao tenis i košarku, ali posljednjih nekoliko godina sam rekreativac, tako da idem redovno na trčanje, plivanje, tenis, bakset", kaže nam Duško.

Ovaj posao u osvajanju djevojaka mu ponekad i odmogne, dodaje, jer su tu predrasude, a to je da su modeli "nafurani, te tatini i mamini sinovi".

"Uvijek se prvo tako krene iz debelog minusa, ali svakako da ponekad ima i onih situacija kada sam odmah povlašten i u velikom plusu. Kada su djevojke u pitanju najuobičajenija situacija je takva da su ili mnogo pozitivne ili mnogo negativne", kazao je Duško.

Sebe smatra normalnim momkom, a na momente, u odnosu na one savremene i isfeminizirane tipove, i pravim muškarcem.

Od modnih detalja kaža da izuzetno cijeni odlične cipele, dobar kaiš, košulju i da posebno voli kape - kako zimske tako i proljećne.

Odijelo je najelegantnije što je dosad obukao, a bilo je nekih neobičnih kreacija na revijama.

Privatno voli da kupuje i oblači stvari koje su old fashion i klasika.

Sviđaju mu se farmerke modernih krojeva, elegantne bermude, kežual košulje, te duksevi s kapuljačom.

Za omiljeni parfem ne može da odluči koji je, te, kako kaže, ima ih više, a neki od njih su Dsquared Wood, D&G The one gentleman, Chanel 5, Carolna Herrera 212 VIP.

Poznate ličnosti koje prema njegovom mišljenu imaju stila su  pjevačica Jelena Rozga, voditeljka Marija Kilibarda i Andrija Milošević.

Što se tiče svjetske scene, obožava Džonija Depa, a dobri su mu i Dejvid Bekam, Bred Pit, te Ališa Kiz, Eva Mendes i Monika Beluči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije