Jet set

Edin i dalje nije prebolio Jelenu

Edin i dalje nije prebolio Jelenu
Edin i dalje nije prebolio Jelenu

Iako su zvanično još prije skoro sedam mjeseci stavili tačku na svoju vezu, Edin Škorić i dalje misli na svoju bivšu dragu Jelenu Jovanović.

Naime, pjevačica je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, a bivši sportista je na svom Fejsbuk profilu ostavio komentar: "Lepa je". Bez obzira što nije naveo na šta koga konkretno misli, bilo je i više nego evidento da se to odnosi na njegovu bivšu dragu, piše Alo.

Stvar je bila jasna i njegovim imaginarnim prijateljima, pa je veliki broj njih lajkovao tu njegovu rečenicu. Posebno je zanimljiv detalj da je od nekoliko komentara ispod njegove poruke, samo jedan označio da mu se sviđa, i to od drugarice koja je napisala: "Kao san".

Do Edinove zvanične potvrde na koga se odnosila ta rečenica na profilu, nismo uspjeli da dođemo, ali kao što smo već rekli, stvar je i više nego jasna. Samo je pitanje vremena kada će se on i Jelena ponovo usaglasiti oko emicija, jer dok je ona njega jurila, on ju je kulirao, sad kada je on odlučio da pokaže svoje emocije, i to ovako javno, Jovanovićeva je otkrila da ima novog dečka. I to ne bilo kakvog, već ozbiljnog i školovanog biznismena, koji za razliku od Edina, kako se priča, razumije njen posao i podržava je u svemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije