Jet set

Feliks u gnijezdo ljubavi doveo novu Natašu

Feliks u gnijezdo ljubavi doveo novu Natašu
Feliks u gnijezdo ljubavi doveo novu Natašu

Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, očito ne voli "obične i prosječne" devojke koje se ne bave javnim poslom, već su mu poznate "mace" najveći fetiš.

Tako ga je paparaco uslikao juče u centru Budve kako uživa na jahti sa novom djevojkom, koja se, gle čuda, zove Nataša, ali nije Bekvalac, već Petrović, i radi kao voditeljka jedne emisije na Televiziji "Pink BH".

"Prvo su sedeli u jednom od najlepših restorana u Starom gradu u Budvi i odmah nakon toga otišli na njegovu jahtu. Nataša i on su mesec dana zajedno i uživaju u vezi. Njoj očigledno ne smeta što je nedavno raskinuo sa menekenkom Sandrom Obradović, što je bio sa nekoliko poznatih pevačica iz Srbije i što se svaka veza završila ne tako slavno. Njima je sada lepo i niko ne može da im pokvari raspoloženje", priča za "Alo!" izvor blizak ovom paru i dodaje da njih dvoje spavaju na njegovoj jahti.

"Poznato je da Ćazim retko spava po hotelima u Crnoj Gori već da noći na svojoj jahti, te je tako i Nataša uvek sa njim. Često on povede druga, a ona drugaricu, pa se svi ludo zabavljaju uz najskuplji šampanjac. Često zajedno idu i u kockarnicu u Budvi. Ne znam koliko će ta veza da potraje, ali za sada deluju zaljubljeno", dodaje izvor lista.

Inače, na toj istoj jahti je prije dvije godine fotografisana Nataša Bekvalac kako ćaska sa Osmanijem i uživa u luksuzu, tako da se može reći da je to biznismenovo "gnijezdo ljubavi".

Manda prošle godine napala Anu Nikolić zbog Ćazima!

Crnogorka Manda Popović, bivša djevojka Ćazima Osmanija, prošle godine je fizički nasrnula na Anu Nikolić jer je bila u vezi s njenim dragim Feliksom.

Poslije nekoliko mjeseci medijskog prepucavanja, sada neki mediji tvrde da Nikolićeva ne smije da ode na Crnogorsko primorje jer se boji da je Popovićeva ne napadne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije