Jet set

Fotografije nage Dženifer Lorens na internetu

Fotografije nage Dženifer Lorens na internetu
Fotografije nage Dženifer Lorens na internetu

LOS ANĐELES - Fotografije nage američke glumice Dženifer Lorens kao i nekoliko drugih poznatih imena šoubiznisa procurilo je na internetu.

I dok pojedini tvrde da su fotografije, po svemu sudeći hakovane, lažne, druge su potvrdile njihovu autentičnost.

Na golišavim slikama pored Lorens su još neka popularna imena poput Rijane, Kejt Apton, Selene Gomez i Kim Kardašijan. 

Lorensin predstavnik za štampu je izjavio da će njegov tim podnijeti tužbu, ističući da je riječ o "flagrantnom narušavanju privatnosti".

"Vlasti su obaviještene i preduzeće sve neophodne radnje protiv svakog ko je postavio ukradene fotografije Dženifer Lorens", dodao je on za sajlt TMZ. 

Oglasila se i sama glumica koja je putem Tvitera ironično poručila: "Onima koji gledaju u fotografije koje sam snimila prije nekoliko godina sa svojim mužem u privatnosti svog doma, nadam se da ste zadovoljni sobom".

"Znajući da su te fotografije davno izbrisane, mogu samo da zamislim koliki je napor bio potreban da se ovo uradi", navela je mlada glumica, dodajući da saosjeća sa ostalim žrtvama. 

Na listi obnaženih internet lepotica našle su se i Avril Lavinj, Kara Delavinj, Dženi Mekarti, Kejli Kuoko, Hilari Daf, Amber Herd, Hajden Panetjer i Kejt Bosvort. 

Zvijezda hit serije "Glee" Beka Tobin se po svemu sudeći nije mnogo potresla zvog toga što se našla na ovom golišavom spisku, reagujući šalom putem tvitera: "Merry XXXmas". 

Kako prenosi BBC, još uvijek se čeka na komentar kompanije Epl na tvrdnje da je osoba koja je ukrala fotografije došla do njih hakovanjem iCloud-a, njenog servisa za sigurnosno skladištenje i sinhronizaciju podataka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije