Jet set

Glumica Kejt Hadson ovisnica o kozmetici

Glumica Kejt Hadson ovisnica o kozmetici
Glumica Kejt Hadson ovisnica o kozmetici

Za Kejt Hadson kažu da je jedna od najljepših glumica u Holivudu, a ima i dobre genetske predispozicije, s obzirom na to da joj je majka Goldi Hon. Iako često imamo osjećaj da je ova ljepotica potpuno prirodna, ona se ne stidi priznati da svoju ljepotu ne održava samo sapunom i vodom. Zapravo, priznaje da je pravi ovisnik o kozmetičkim proizvodima.

"Morate vidjeti moje kupatilo, ono je poput istraživačke laboratorije", priznaje Hadsonova.

Ipak, na njoj je najupečatljivija njena kosa, kojoj i poklanja veliku pažnju. Već godinama ima istog frizera, s kojim je pokrenula i sopstvenu liniju preparata za kosu. Dio profita od ove linije daje u fondaciju za zaštitu životnja "Wildaid", kako se zapravo preparati i zovu.

* Zašto ste se odlučili za sopstvene preparate?

Moja prijateljica je dobila karcinom, i ja sam onda odlučila da neću koristiti preparate koji sadrže opasne hemikalije. Okrenula sam se organskim proizvodima, ali nisam mogla da pronađem neki odgovarajući. Zato sam se odlučila da napravim svoje preparate, koji ne sadrže sulfate, paraben i ostale štetne materije.

* Šta od ostalih proizvoda koristite?

Koristim sve preparate za njegu lica Stele Mekartni. Oni su fenomenalni, mirišu dobro, imate osjećaj čistoće i svježine kada ih stavite. Takođe, volim i neke druge proizvode kao Juice Beauty, REN, Body Deli i mnoge druge.

* Bez čega ne izlazite iz kuće?

U mojoj tašni je uvijek Stila tečni puder, pasoš, novčanik, malo gotovine.

* Koji je najbolji savjet koji ste dobili od slavne mame?

Nikada ne dozvoli da ti neko drugi dira obrve! Ona je uvjerena da su obrve izuzetno bitne za lice, ne voli trajnu šminku, jer misli da nema ništa gore od obrva koje su pretamne.

* Kakav je Vaš dnevni režim po pitanju njege lice?

Zaista imam osjetljivu kožu, tako da ne mogu koristiti baš dosta proizvoda i tretmana, jer jednostavno "poludi". Obično je svako veče dubinski čistim, stavim kremu za njegu oko očiju, a ujutro koristim kreme koje vlaže kožu. Inače, koristim dosta hidrantne kreme, jer živim u veoma suvoj klimi i dodatno hidriranje je neophodno mojoj koži.

* Da li mislite da ishrana može da utiče na ten?

Pa, sad, uglavnom se hranim zdravo, izbjegavam loše masti. Jedem dosta avokada i mislim da se to primijeti na mojoj koži, jer je uvijek dovoljno hidrirana. Jedino što u nekim stvarima i nisam baš dosljedna, pa prekršim zdravi režim ishrane.

* Koji je apsolutni "must have" u Vašim preparatima?

Možda egipatska magična krema, koju koristim na cijelom tijelu, jer bukvalno liječi sve, od suve kože, opekotina od sunca, pa do osipa. Uvijek je uz mene.

* Kako uspijevate da izgledate potpuno prirodno, a opet se vidi da ste stavili šminku?

Koristim sjenke Almay Shadow Softies, uglavnom prirodnih nijansi, tako da su mi oči uvijek u prvom planu. Ako hoću neki dramatičan look, onda koristim ljubičastu sjenu, jer idealno ide uz moje zelene oči.

* Da li ste ikada razmišljali o plastičnim operacijama ili nekim drugim tretmanima?

Mislim da ne postoje ti fileri od kojih se možete proljepšati. Neke moje prijateljice redovno idu na laserske tretmane, ali moj moto je: "Najbitnije je da žena ima samopouzdanja, i da radi ono što je čini srećnom, pa taman to bili i laserski tretmani."

OBAVEZNE STVARI U NESESERU

Tečni puder Stila

Sjenke Almay Shadow Softies

Sjaj za usne

Bronzer

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije