Jet set

Gola Eva u carstvu kristala

Gola Eva u carstvu kristala
Gola Eva u carstvu kristala

Glumica Eva Longorija poznata je po jednom od najzgodnijih tijela u Holivudu, ali priznaje da se osjećala pomalo nesigurno zbog naslovne strane za španski magazin "El".

Priznala je da se osjećala potpuno ogoljeno na slikanju za decembarsko izdanje časopisa na kome je nosila samo izvjesnu količinu "Svarovski" kristala koji su joj prekrili golo tijelo. Eva je pozirala na klupi, poluokrenuta kameri. Kosa joj je bila isfenirana u glamurozne lokne, a od šminke je imala samo tamnu sjenku na očima. Glumica je pokazala savršeno tijelo sa kristalima koji su izgledali kao da su naslikani.

Ovoga puta nije joj bila potrebna pomoć njene prijateljice, modne dizajnerke Viktorije Bekam. Viki je prije nekoliko dana pomogla Evi u finalnim izmjenama na haljini koju je glumica nosila na dodjeli Godišnjih nagrada za humanitarni rad i filantropiju u Londonu.

Tada su se pojavile zajedno, obje obučene u crno. Svi su bili oduševljeni jer su zanosno izgledale dok su stajale rame uz rame na crvenom tepihu povodom događaja na kome se prikuplja novac za pomoć ženama i djeci širom svijeta. Eva je sve ostavila bez daha u haljini Viktorije Bekam koja je imala providan dio na grudima ispod koga se nazirao čipkani grudnjak. Šminku je činio crni ajlajner, malo rumenila i karmin u boji kože, dok je od nakita imala samo par jednostavnih dijamantskih minđuša. Ipak, kombinacija sa kristalima na naslovnici časopisa bila je pun pogodak, sudeći po komentarima brojnih obožavalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije