Jet set

Goran Jevtić na saslušanju zbog silovanja?

Goran Jevtić na saslušanju zbog silovanja?
Goran Jevtić na saslušanju zbog silovanja?

Sinoć je kao bomba odjeknula vijest da je jedan od srpskih najuspešnijih glumaca mlađe generacije, Goran Jevtić, optužen za obljubu maloljetnika.

Povod je incident koji se navodno dogodio prije nekoliko mjeseci u Somboru, tokom festivala Pozorišni maraton.

"Blic" piše da se glumac zbližio sa maljoletnim momkom kojem je omiljeni glumac, i da su zajedno tokom festivala izlazili na predstave i u kafane.

List dodaje da se između njih dvojice dogodio seksualni čin u toaletu pozorišta, i da slučaj nije prijavio mladić, već njegov otac. Međutim, poslije nekoliko dana je povukao krivičnu prijavu.

Na kraju, otac maljoletnika je podneo prijavu tužilaštvu u Somboru, gdje je tom listu potvrđeno da je protiv glumca podnijeta prijava zbog silovanja maljoletnika.

Jevtić je rekao da je na probi, i zamolio da se ne bave "budalaštinama i glupostima".

"Slučaj je u fazi provjeravanja navoda iz krivične prijave, i ispitujemo tačnost podataka koje je otac naveo. Tužilaštvo je poslalo predmet na provjeru u policiju i očekujemo povratnu informaciju", rečeno je u somborskom tužilaštvu, prenosi Mondo.

Policija dodaje da se slučaj tretira po hitnoj proceduri zbog djela za koje se tereti glumac, i da se u narednim danima može očekivati njegovo saslušanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije