Jet set

Hju Grant u isto vrijeme napravio dijete dvjema djevojkama

Hju Grant u isto vrijeme napravio dijete dvjema djevojkama
Hju Grant u isto vrijeme napravio dijete dvjema djevojkama

Britanski zavodnik Hju Grant (53) iste godine dobio je svoje drugo i treće dijete i to sa dvije različite partnerke koje su bile trudne u isto vrijeme!

Naime, glumac je najpre dobio sina u septembru 2012. godine sa švedskom TV producentkinjom Anom Elizabet Eberštajn, sa kojom je bio u tajnoj vezi, dok je samo tri mjeseca kasnije, njegova djevojka Tinglan Hong na svet donijela dječaka Feliksa, sa kojom Hju već ima ćerku Tabithu, koja je rođena 20011. godine.

Krajem godine prvi put su krenule glasine da su Grantove djevojke bile trudne istovremeno i da glumac ima i treće dijete, a nedavno je ustanovljeno da na dječakovom rodnom listu stoji da je otac upravo poznati glumac.

- Ana ima svu potrebnu podršku Hjua i stanuje u zapadnom dijelu Londona. Zna da će on biti uvek tu za nju – rekao je izvor blizak producentkinji i dodao da su njeni roditelji potpuno upućeni u njenu vezu sa glumcem.

Iako je istina konačno isplivala na vidjelo, kako piše Daily Mail, ostalo je nejasno kako to da Ana i Tinglan nisu znale jedna za drugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije