Jet set

Jarić u Beogradu liječi tugu, zbog ljubavi ili novca?

Jarić u Beogradu liječi tugu, zbog ljubavi ili novca?
Jarić u Beogradu liječi tugu, zbog ljubavi ili novca?

BEOGRAD - Dok svjetski mediji bruje o razvodu Marka Jarića i Adrijane Lime, proslavljeni srpski košarkaški as je doputovao u Beograd.

Jarić, koji je u srpsku prestonicu stigao u jutarnjim časovima, po podne je s prijateljima bio na kafi u jednom od restorana na Dorćolu, gdje im se povjerio o svojim ljubavnim jadima i tome koliko mu je teško zbog svega što mu se dešava, piše Blic.

Marka je izuzetno pogodila cijela priča, smetaju mu svakodnevni medijski natpisi, još kada se svemu tome doda nostalgija, jasno je da je njegov dolazak u rodni grad bila neminovnost. Očajnički mu je potrebna podrška porodice i brojnih prijatelja.

Inače, Adrijana i Marko u svojim firmama i na računima u bankama zajedno imaju oko 210 miliona dolara, koje će uskoro morati da podijele na ravne časti s obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor.

Jarić je više od tri puta bogatiji od Lime (160 miliona dolara), dok Adrijana ima nimalo zanemarljivih 50 miliona zelenih novčanica. Čuvena Brazilka je jedino zarađivala baveći se modelingom širom svijeta i kao članica čuvenih "Viktorijinih" anđela, dok je njen suprug, osim što je bio dobro plaćen igrajući košarku, dosta inkasirao baveći se privatnim biznisom.

Po okončanju sportske karijere (samo u NBA ligi je zaradio više od 40 miliona dolara), Marko se intenzivno posvetio građevinskom biznisu i prodaji nekretnina. Godinama uspješno vodi agenciju za nekretnine i investicije "Gramercy Real estate" u Monaku, a već pet godina je član Izvršnog odbora grupe "Orchid", koja ima lanac restorana po Americi. Osim toga, spekuliše se da i u Srbiji godinama u ugostiteljstvu posluje kao čovjek iz sjenke.

Strast prema modi Marko je pokazao tako što je prije devet godina postao suvlasnik italijanskog brenda "Macchia J". Osim toga, on je partner popularnog sajta Younghollywood, koji se bavi proizvodnjom i prodajom video i foto materijala o svjetskim zvijezdama.

S druge strane, Lima je najviše zaradila 2007. i 2008. godine (9,5 miliona dolara). Ona je tada zauzela četvrto mjesto na "Forbsovoj" listi najplaćenijih modela svijeta. Nakon toga, godišnje je zarađivala u prosjeku 7,5 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije