Jet set

Joksimovići spremni da ljubav krunišu pred Bogom

Joksimovići spremni da ljubav krunišu pred Bogom
Joksimovići spremni da ljubav krunišu pred Bogom

Željko i Jovana Joksimović, nakon što su se vjenčali prije dvije godine na Maldivima, odlučili su da svoju ljubav krunišu pred Bogom.

Pjevač i voditeljka će za deset dana napraviti veliko svadbeno veselje, nakon što sudbonosno "Da" izgovore i u crkvi, piše Alo.

"Jovana i Željko su se pre dve godine venčali na Maldivima, a sada su odlulili da obave i crkveno venčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se venčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe", rekao je izvor lista.

Izvor blizak pjevaču i voditeljki kaže kako će na svadbi imati oko 150 gostiju, a kako ne bi gubili vrijeme oko organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem vjenčanja.

"Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu venčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvek se svi dobro privedu", dodaje izvor.

Podsjetimo, poznati par počeo je da se zabavlja 2008. godine, odmah poslije Evrovizije koju su zajedno vodili, nakon čega je Jovana raskinula vjeridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a Željko sa djevojkom Adrianom Čortan.

Nakon četiri godine veze, voditeljka i pjevač su se vjenčali na Maldivima, a prije 5 mjeseci postali su roditelji dječaka Koste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije