Jet set

Kako je Mile Kitić dospio u Hafington post?

Kako je Mile Kitić dospio u Hafington post?
Kako je Mile Kitić dospio u Hafington post?

Mile Kitić je dospio na Internet stranu jednog od najpopularnijih američkih portala!

Ali, ne po nečem dobrom, nego po tome kako izgleda.

Čuveni folk pjevač, koji i dalje "žari i pali" po diskotekama širom Evrope (naravno, tamo gdje ima najviše dijaspore iz Balkana), prepoznatljiv je po svom mladalačkom imidžu, iako ima 62 godine.

E, upravo je njega "Hafington post" uzeo kao jedan od primjera kako ne bi trebalo izgledati u tim godinama, odnosno, kako je portal naveo u članku: "Deset znakova da se ne ponašate u skladu sa svojim godinama".

"Nema ničeg problematičnog u tome što želite da izgledate dobro u bilo kojim godinama da ste. Ali, problem nastaje onda kada ta želja za mladolikošću uđe u sukob sa realnošću. Nije tajna da živimo u vremenu u kojem je većina opsjednuta izgledom i željom da se izgleda što mlađe. Pritisak da se bude mlad je preveliki. Ide se iz krajnosti u krajnost, neki odlaze u 'ludilo' zvano estetska hirurgija, drugi hrle u teretane u nadi da će i dalje moći da nose odjeću koju su imali u srednjoj školi", piše "Hafington post".

Među onima koji su navedeni kao lošpi primjeri je i folk pjevač sa ovog prostora Mile Kitić. U članku je postavljena njegova fotografija sa mlađim kolegom Robijem Rašićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije