Jet set

Karleuša: Tražila sam samo ćevape s lukom

Karleuša: Tražila sam samo ćevape s lukom
Karleuša: Tražila sam samo ćevape s lukom

Jelena Karleuša je ka Sarajevu poletila u subotu u 18 časova privatnim avionom.

"Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama, i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu", kaže pjevačica za "Blic".

Karleušu su na sarajevskom aerodromu sačekale brojne novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbjeđenja, JK se uputila ka crvenom tepihu Sarajevo film festivala. Pjevačica je bila skromna u zahtjevima, pa je tražila samo ćevape s crnim likom.

"Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za posebne želje, tražila sam ćevape s lukom! Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape?", pita se pjevačica, koja je zablistala na zatvaranju festivala u „versaće“ haljini, i dodaje:

"Kad sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji, i zbog crvenog tepiha, tim „Versaćea“ je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu imala sam pomoć hostesa koje su mi nameštale dugački šlep. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne „versaće“ sandale sa štiklom od 16 centimetara, tako da sam jedva hodala i imala sam skoro dva metra".

Ona je specijalno za ovu priliku drastično skratila dugu kosu.

"Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za nekoliko minuta može ponovo da bude duga ", rekla nam je pjevačica, koja se iste večeri vratila u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije