Jet set

Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 dolara dnevno

Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 dolara dnevno
Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 dolara dnevno

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan angažovala je ličnog krojača Kornelijusa Klaja koji je njoj i njenom suprugu Kanje Vestu na raspolaganju 24 sata, i kojeg plaća “tričavih” 5.000 dolara dnevno!

Naime, starleti je neophodan lični krojač kako bi sve njene pantalone i farmerice mogao da prekroji po njenoj mjeri, budući da zbog prevelike zadnjice ne može da stane u džins konvencionalnih dimenzija.

- Kim ima struk veličine 36, dok joj je zadnjica veličine 42, pa često kupi broj veće pantalone koje 23-godišnji dizajner prekroji i suzi u struku. Visoka je samo 157 centimetara, pa ih mora i skratiti kako bi joj dobro pristajale – otkrio je izvor za “Dailymail“.

Klaj se prvi put sreo sa Kardašijanovima tokom jednog šopinga, gde ga je Kanje Vest zaustavio zbog njegovog ekscentričnog izgleda, te su razmijenili i-mejl adrese. Ubrzo nakon toga, selebriti par zaposlio je mladog studenta, koji je napustio koledž zbog ove nesvakidašnje ponude.

Kada je ovaj dobro plaćeni krojač u pitanju, zanimljivo je i to da je na koledžu odbio da nosi uniformu, već se na nastavi pojavljivao u sopstvenoj kreaciji, ali i da je opsjednut Niki Minaž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije