Jet set

Kluni odbio izvinjenje "Daily Maila"

Kluni odbio izvinjenje "Daily Maila"
Kluni odbio izvinjenje "Daily Maila"

LONDON - Američki glumac Džordž Kluni je odbio izvinjenje britanskog lista "Daily Mail" zbog članka u kojem je pisalo da se njegova buduća tašta protivi braku njene kćerke s glumcem zbog vjerskih razloga.

"Daily Mail je znao da je ta priča laž, a ipak ju je objavio", istakao je holivudski srcolomac u otvorenom pismu, objavljenom u listu "USA Today", optužujući tabloid za "neodgovorno ponašanje i potpirivanje rasne mržnje".

"Daily Mail" se nakon toga izvinio, uz obećanje da će "istražiti slučaj".

To, međutim, nije ostavilo nikakav utisak na Klunija koji je u novoj izjavi "USA Todayu" poručio: "Zahvaljujem se na izvinjenju. Ali ga ipak nikada ne bih prihvatio jer su se njime razotkrili kao najgora vrsta tabloida, ona koja izmišlja činjenice na uštrb čitalaca".

Kluni je prvi put izrazio svoje nezadovoljstvo pisanjem Daily Maila prije tri dana kada je tabloid objavio članak, u kojem je tvrdio da se majka njegove vjerenice Amal Alamudin protivi njihovom vjenčanju zato što nisu iste vjere.

List se kasnije izvinio, navodeći da je informaciju dobio od novinarke od povjerenja, koja je svoju priču zasnovala na razgovoru sa dugogodišnjim kontaktom.

"Problem je u tome što ništa od toga nije istina. Zato, ili su lagali onda ili lažu sada", izjavio je Kluni, dodajući da je "od laži gore samo njeno prikrivanje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije