Jet set

Kolarov ostaje bez vozačke dozvole

Kolarov ostaje bez vozačke dozvole
Kolarov ostaje bez vozačke dozvole

MANČESTER - Fudbalski reprezentativac Srbije i lijevi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov mogao bi da ostane bez vozačke dozvole, jer ga je policijska kamera snimila prilikom prekoračenja brzine.

Kolarov je tom prilikom vozio svoj audi, a prekršaj je napravio u mjestu Didsberi, na dionici puta gdje je maksimalna dozvoljena brzina 65 kilometara na sat. Srpski reprezentativac je u tom trenutku vozio brzinom od 82 kilometra na sat.

Kolarov se u ponedjeljak nije pojavio na sudu u Mančesteru, ali je preko advokata priznao krivicu. Sljedeće ročište je zakazano za 6. oktobar.

Kolarovu ovo nije prvi saobraćajni prekršaj u Engleskoj, jer je prije dvije godine zbog sličnog prekršaja kažnjen sa 1.500 funti i 3 boda. On je tada u istoj ulici, samo u mercedesu C klase, vozio 77 kilometara na sat.

Engleski mediji tvrde da će Kolarov ostati bez dozvole, pa će na treninge morati da ide taksijem ili će ga voziti neko od saigrača.

Aleksandar Kolarov je u Siti stigao 2010. iz italijanskog Lacija. On je za "građane" do sada odigrao 101 utakmicu i postigao 11 golova, podsjeća Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije