Jet set

Ljepotice u mirisnom svijetu

Ljepotice u  mirisnom svijetu
Ljepotice u mirisnom svijetu

Novi parfemi sa zavodljivim i osvježavajućim notama stižu na kozmetičko tržište, a većina proizvođača se odlučila da u reklamama angažuje slavne ljepotice.

Tako model Miranda Ker reklamira novi parfemski hit Joyful kuće "Escada", a s obzirom na prelijep osmijeh ove 31-godišnje Australijanke čini se da se internacionalna luksuzna grupacija ovaj put odlučila za savršeno zaštitno lice. U reklamnoj kampanji Miranda pozira u dugoj ružičastoj lepršavoj haljini na vrtuljku usred parka, a izjavila je i da ovaj "miris potiče pozitivnost i samopouzdanje te pomaže da vidite vedriju stranu života".

Glumica Gvinet Paltrou predstavljena je kao novo zaštitno lice kampanje za novi parfem Boss Ma Vie brenda Hugo Boss. Kompozicija parfema je opisana kao svježa i jedinstvena, a inspirisana je jakom, ženstvenom i samostalnom ženom. Miris krase gornje note kaktusovog cvijeta, a ženstvenost je istaknuta srcem ružičaste frezije, jasmina i delikatnih pupoljaka ruže.

Britanski model Kara Delevinj za novu reklamnu kampanju parfema Black Orchid s potpisom Toma Forda pojavljuje se u ulozi senzualne zavodnice. Ispred objektiva fotografa Marija Sorentija 22-godišnja manekenka je u golišavom izdanju pozirala u vodi okružena cvjetovima orhideja s bočicom parfema u ruci.

"Crna orhideja je raskošna, tamna i klasična, njen miris se može svrstati među kreacije najboljih parfemskih kuća. Luksuzni i senzualni Black Orchid sa bogatim tamnim tragom od crne orhideje i začina, moderan je i vječan", tvrde predstavnici brenda.

Prelijepa Holanđanka, 30-godišnja Lara Stoun, službeno se vratila na modnu scenu (pauzu je uzela kako bi se posvetila majčinstvu) novom reklamnom kampanjom za parfem Stella s potpisom britanske dizajnerke Stele Mekartni. U visokim notama ovog mirisa su ružino ulje, božur i dodir svježe mandarine, a u samom srcu je ruža, čiji nježni miris naglašava duboka nota ambera u bazi.

Na jednog fotografiji Lara bočicu parfema posutu kapljicama drži u ustima koja su postala njen zaštitni znak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije