Jet set

Lukas: Šašić je jadan, nisam mu ja kriv što je ostao bez žene

Lukas: Šašić je jadan, nisam mu ja kriv što je ostao bez žene
Lukas: Šašić je jadan, nisam mu ja kriv što je ostao bez žene

Nakon što je Željko Šašić u "Amidži šouu" javno pozvao kolegu Acu Lukasa i svoju bivšu ženu Sonju da se napokon vide i razgovaraju o svemu što ih tišti godinama, folk zvijezda poručuje da sa njim nema o čemu da priča i da je nakon emitovanja ove emisije shvatio da ima još jednog fana!

Naime, Šašić je u većem dijelu emisije pričao o bivšoj supruzi Sonji i njenom sadašnjem mužu Aci i priznao da mu je bilo veoma teško kada je čuo da će se ona ponovo udati, i to za Lukasa, piše "Alo".

"Sve sam radio kontra; kad je trebalo da se provodim, ja sam se oženio. Prvo sam se priženio, a posle sam se i oženio. Ja sam pobegao iz cele gužve. Teško me ubediti u neke stvari, ne odustajem po svaku cenu. Ipak je ljubav jača od svega. Sonja i ja smo živeli zajedno dve, tri godine, pa smo se onda venčali. Ipak, ispostavilo se da ona nije ta. Koliko god da sam pokušavao da definišem šta je prava ljubav, nisam uspeo", rekao je Željko i dodao da je raspoložen za razgovor sa porodicom Vuksanović.

"Što se mene tiče, ja sam raspoložen da pričamo kad god oni hoće, ako imamo o čemu da pričamo... A imamo o čemu da pričamo. To nije nikakva tajna", smatra on.

Lukas nije ostao nijem na Šašićeve izjave.

"Čuo sam da je više od pola emisije pričao o meni i da nije bilo mnogo ružnog. Veoma mi je drago što sam saznao da imam još jednog fana. Neko od njegovih prijatelja je trebalo da mu javi da je serijal 'Tvoje lice zvuči poznato' završen i da je bio gost u 'Amidži šouu'. Što se tiče toga da se nađemo, ne verujem da imamo o čemu da pričamo. Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali bih naglasio da nije jadan zbog Ace Lukasa. Ono što nije naglasio jeste da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. Moram jednu stvar da mu objasnim za sva vremena, pošto non-stop priča neistine u vezi sa mnom - to što je ostao bez žene je njegov problem i nema nikakve veze sa mnom! Nemam ništa protiv da pravi imidž jadnog i ostavljenog čoveka, ali ponavljam da Aca Lukas nema veze s tim. Ja kada gostujem u nekoj emisiji, pričam o svojoj sadašnjoj ženi, a ne o bivšim, tako da mi taj čovek nije jasan", kaže Lukas za "Alo".

Dodaje da se ni on ni Sonja ne pronalaze u pjesmi "Mali je ovo grad", za koju je Šašić rekao da ju je posvetio bivšoj ženi.

"Dodao bih da pesma 'Mali je ovo grad' nema veze sa nama! Kakva je to pesma kada između strofe i refrena ima pet godina", izjavio je Lukas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije