Jet set

Magazin "Ask Men" proglasio Emiliju Klark za najpoželjniju

Magazin "Ask Men" proglasio Emiliju Klark za najpoželjniju
Magazin "Ask Men" proglasio Emiliju Klark za najpoželjniju

Glumica Emilija Klark, zvijezda serije "Igra prijestolja", proglašena je za najpoželjniju ženu 2014. godine, po izboru magazina "Ask Men".

"Klarkova je možda najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'Igra prijestolja' i za gledaoce ljepota glumice je sve. Obožavaoci nestrpljivo čekaju novu sezonu ove serije upravo zbog nje, a mi se lično nadamo njenim filmovima 'Dom Hemingvej'. Ovo će biti njena godina", navedeno je u obrazloženju magazina nakon proglašenja pobjednice.

Muškarcima će zasigurno biti važno da saznaju da Klarkova ima 26 godina, kao i da je trenutno slobodna. Dobroj poziciji na ovoj listi pomogle su sigurno i njene golišave scene u "Igri prijestolja".

Teško je povjerovati da Alison Bri, koja je najpoznatija po ulozi Trudi Kembel u seriji "Momci s Medisona", ima 31 godinu.

Muškarci upravo nju smatraju jednom od najpoželjnijih žena svijeta, zahvaljujući čemu se svrstala na drugo mjesto ove liste. U vezi je s glumcem Dejvom Frankom, bratom poznatijeg Džejmsa Franka.

Treću poziciju suvereno je zauzela Emili Ratajkovski, koja se prošle godine pojavila bukvalno niotkuda, a proslavila se zahvaljujući vrućem spotu Robina Tika. Ova ljepotica je odmah dobila i ponudu da se slika za prestižni magazin "Sports Ilustrated" i to za njihovo jubilarno 50. izdanje s kupaćim kostimima.

Osim što je sjajna glumica, čiji je talenat prošle godine nagrađen "Oscarom", čini se da Dženifer Lorens podjednako plijeni i seksepilom.

Lorensova je proteklih mjeseci promovisala film "Američka prevara", često u izazovnim kreacijama, a i dalje je u vezi s glumcem Džošom Hatčersonom. Nedavno se slikala naga, obojena samo u farbu kao čuvena Mistik iz "X mena".

Obožavaoci s nestrpljenjem čekaju novu sezonu serije "Igra prijestolja" upravo zbog Emilije Klark

Peta među najpoželjnijim ženama svijeta je još jedna glumica, a riječ je o Emi Votson, koja je, iako nakon "Harija Potera" nikako da doživi uspjeh na velikom platnu, i dalje miljenica muškaraca širom svijeta.

Kejt Apton je model kojem je za angažman dovoljno to što ima bujno poprsje i bukvalno ovih godina živi svoj san. Nakon što su je odbili za "Victoria's secret" jer je izgledala previše "jeftino" za njih, Aptonova je ipak našla svoje mjesto u svijetu mode, a čini se i podjednako uspješno u muškom svijetu. Dobra vijest je, bar za one koji su joj blizu, da odnedavno nema momka.

Keri Vošington, zvijezda serije "Skandal" i prva dama u Tarantinovom filmu "Đango", našla se na sedmom mjestu prestižne liste iako je trudna.

Ejmi Adams, ljepotica iz filma "Američka prevara", ali i Luis Lejn iz "Supermena", zbog svog savršenog tijela, raskošnog talenta, ali i vatrene crvene kose sa pravom je među prvih deset.

Devetu poziciju, bar ove godine, drži Margo Robi, koja je u žižu svjetske javnosti dospjela zbog golišavih scena uz Leonarda Dikaprija u Skorsezeovom filmu "Vuk s Wall streeta".

Robijeva je dobila ponudu da se slika za "Plajboy", ali je, uz obrazloženje da se njena porodica dovoljno napatila zabog njenih seksi scena, ipak odbila poziv Hjua Hefnera.

Kejt Mos je u vrhu svjetskog modelinga duže od 20 godina, ali i dalje je ime oko kojeg se svi otimaju. Slavna manekenka se ove godine razgolitila za jubilarno izdanje magazina "Playboy", koji slavi 60 godina postojanja, upravo s njom na naslovnici. Istovremeno i Kejt je proslavila svoj 40. rođendan.

 

Top 10

1. Emilija Klark

2. Alison Bri

3. Emili Ratajkovski

4. Dženifer Lorens

5. Ema Votson

6. Kejt Apton

7. Keri Vošington

8. Ejmi Adams

9. Margo Robi

10. Kejt Mos

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije