Jet set

Meksička pjevačica i glumica izvadila rebra i čuva ih u tegli

Meksička pjevačica i glumica izvadila rebra i čuva ih u tegli
Meksička pjevačica i glumica izvadila rebra i čuva ih u tegli

Meksička pjevačica i glumica, 42-godišnja Ariadna Talia Sodi Miranda na svoj Instagram postavila je fotografiju svojih rebara u teglici.

Posljednjih godina u tamošnjim medjima pojavile su se informacije da ih je  odstranila kako bi izgledala mršavije.  U jednom se intervjuu sama vratila na tu temu i dala naslutiti da je to zaista učinila, prenosi jutarnji.hr.

Nakon toga na Instagramu je objavila fotografiju u kojem drži teglicu s rebrima, a iznad je napisala "Mislite da sam odstranila rebra? Da, ne...".

Obožavatelje je nakon toga iznenadila i kratkim video uratkom iznad kojeg je napisala "Svim mojim vjernim obožavateljima - ovdje je dokaz! Obožavam svoja slavna rebra, čuvam ih godinama. Neka se saga o njima nastavi....".

Iako nije sasvim jasno da li se radi o neukusnoj šali ili su to zaista njena rebra, Talia je naišla na val nezadovoljstva među svojim obožavateljima.

Talia je inače odabrana za "Kraljicu latinskog popa" i "Kraljicu telenovela" tokom svoje duge i plodonosne karijere pjevačice i glumice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije