Jet set

Monika Beluči ušla u šestu deceniju života

Monika Beluči ušla u šestu deceniju života
Monika Beluči ušla u šestu deceniju života

Italijanska glumica Monika Beluči juče je napunila 50 godina, a uprkos tome što je decenijama ispred objektiva, nije izgubila ništa od svoje senzualnosti o kojoj maštaju milioni muškaraca širom svijeta.

Zahvaljujući svojoj ljepoti i gracioznosti, Monika je izabrana za dostojnu nasljednicu legendarnih Sofije Loren i Klaudije Kardinale.

Rođena je u jednom malom mjestu u Umbriji, a prve korake u svijetu manekenstva napravila je u 13. godini. Ubrzo je potpisala ugovore sa najpoznatijim svjetskim modnim kućama i zvezda je bila rođena. Glumačku karijeru je započela početkom devedesetih u filmovima "La Riffa" i "Drakula", kao jedna od tri konkubine čuvenog krvopije. Njena ljepota nije ostala neprimijećena i ubrzo je bila zatrpana brojnim ulogama, piše Alo.

Do sada je snimila više od 50 filmova. Monika se 1999. udala za francuskog glumca Vensana Kasela, sa kojim ima dvije kćerke. U avgustu prošle godine, par je objavio da se rastaje. Monika poslednjih mjeseci često boravi na relaciji Trebinje-Mećavnik, gde sa Emirom Kusturicom snima ratnu dramu "Na Mlečnom putu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije