Jet set

Muž joj uzeo kćerku, sad je tjera na ulicu

Muž joj uzeo kćerku, sad je tjera na ulicu
Muž joj uzeo kćerku, sad je tjera na ulicu

BEOGRAD - Nakon što je dobio starateljstvo nad kćerkom Petrom, bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, riješio je da je izbaci iz stana u kom su zajedno živjeli.

"Stan u kom trenutno živi Ivana zapravo je Nikolin. On joj je dopustio da boravi u njemu jer je do skora sa njom tu živela i njihova ćerka. Ali sada kada je dobio starateljstvo nad Petrom, odlučio je da uzme stan", rekao je izvor blizak Nikoli za "Informer".

S druge strane, Sindi ne razmišlja o stambenom pitanju, već samo o tome da vrati starateljstvo nad kćerkom.

"Najmanje mi je bitno da li ću ostati u stanu ili ne. Imam samo jednu želju, a to je da vratim Petru. Moje dete je sa naslednikom i to je nedopustivo. Nijedan jedini sud u bilo kojoj drugoj zemlji ne bi dodelio dete ocu nasilniku. To izgleda može samo kod nas. Bojim se da Petra nema psihičkih problema zbog svega što se događa jer je još mala", rekla je Sindi, bivša modelsica, a zatim dodala: "Ovde se radi o korupciji. Ukoliko imaš para, možeš sve. Veliki broj žena je u situaciji u kojoj se ja nalazim. Mnogima je dete oduzeto na nepravedan način. Tome mora da se stane na put. Na sudu nisu izneli ni jedan jedini argument zbog kog mi oduzimaju ćerku."

(Foto: Dimitrije Goll)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije