Jet set

Nemanja Bezbradica, rukometaš Borca, preferira sportsku eleganciju

Nemanja Bezbradica, rukometaš Borca, preferira sportsku eleganciju
Nemanja Bezbradica, rukometaš Borca, preferira sportsku eleganciju

Nemanja Bezbradica, rukometaš banjalučkog Borca, priznaje da se sportisti osjećaju najležernije u sportskoj odjeći, ali da stil oblačenja ipak često diktira i prilika za koju se oblače.

O svom modnom stilu kaže da je to spoj mladalačke, sportske elegancije.

"Kada je u pitanju odijevanje, svi imamo različite afinitete, ali zabluda je da sportisti nose samo trenerku i patike, mada je to najudobnije, jer je sportski duh uvijek dio nas. Kada je u pitanju garderoba, ne trošim mnogo novca na to, bitno mi je da mi odjeća dobro pristaje i da se osjećam dobro u tome", priča ovaj mladi rukometaš.

Ističe da su mu omiljene crna i bijela boja, a u ovim bojama najčešće kupuje majice, dukseve, košulje i patike, jer se lako slažu sa svim odjevnim kombinacijama.

"Nisam ovisnik o modnim trendovima, biram ono što mi se dopada, mada mi je važan kvalitet i udobnost odjeće, a naročito obuće", dodaje Bezbradica.

Prema njegovim riječima, nije veliki ljubitelj modnih detalja, ali smatra da se ponekad ne može bez njih, jer odlično mogu da mu upotpune stil, posebno u specijalnim prilikama.

Ističe da najviše voli satove i da mu je njihov dizajn bitan, kako bi ih što bolje mogao kombinovati uz garderobu.

Priznaje da pomoć često potraži od sestre Tamare, koja ga posavjetuje kako da se obuče za posebne prilike, ali i tada ostaje dosljedan sportskoj eleganciji u mladalačkom duhu.

Ističe da mu kod djevojaka nije presudan fizički izgled kako bi formirao opšti utisak.

"Fizički izgled djevojaka mi jeste bitan, ali ne u tolikoj mjeri koliko su mi važne ostale osobine koje čine tu osobu vrijednom. Inače mi se ne dopada neukus pri oblačenju nekih današnjih djevojaka, ne volim vidjeti da se cure oblače napadno. Takve osobe me ne privlače i mnogo su mi prirodnije i interesantnije djevojke koje kombinuju sportski stil", priča banjalučki rukometaš koji dodaje da voli izlaziti sa društvom i ići na razna dešavanja.

Voli da vidi sređene djevojke ukoliko su umjereno i skladno našminkane, ali ipak priznaje da je prirodna ljepota žene uvijek najprivlačnija, mada se u gradu rijetko mogu sresti one bez šminke.

Ispričao nam je da ima i malo istine u tome da sportisti vole manekenke koje su, prema njihovim riječima, najprivlačnije, ali sve je ipak individualno, jer su ukusi njegovih kolega različiti.

Na pitanje šta najčešće poklanja djevojkama i koliko je maštovit, istakao je da je bilo različitih poklona, ali je ipak odlučio da to ostane njegova mala tajna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije