Jet set

Noletov zavjet pred Bogom

Noletov zavjet pred Bogom
Noletov zavjet pred Bogom

Nakon bajkovitog građanskog vjenčanja prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića i Jelene Ristić na Svetom Stefanu, poznati par će jedno drugom reći "da" i u manastiru Praskvica.

Vjerski obred je zakazan za subotu, objavili su srbijanski mediji, a vjenčanje u crnogorskom manastiru biće obavljeno uz prisustvo kumova i najuže porodice. Gospodin i gospođa Đoković, kako se od četvrtka preziva Jelena, uživali su na vjenčanju i druženju sa najbližim prijateljima i rodbinom u luksuznom rizortu "Aman" na ostrvu Sveti Stefan. Uz dobru atmosferu, za koju su bili zaduženi pjevači Miroslav Ilić i Milica Todorović, veselili su se do jutarnjih časova. Srpski mediji prenose da je uprkos kiši i vjetru ceremonija bila glamurozna, a mladenci i gosti su se odlično zabavljali. Navodno je u trenutku dok su čitali zavjete jedno drugom zagrmjelo, a Nole je u svom stilu rekao: "Eto, i Bog odobrava".

Jelena je odmah poslije vjenčanja bacila bidermajer, a i Novak, poznat po svojim šalama i smislom za humor, takođe je imao bidermajer. Okupio je sve muškarce, ali kada je bacio bidermajer - svi su se razbježali.

Svadba vijeka, kako je mnogi nazivaju, i dalje je top tema u medijima u regionu, ali i u svijetu. "Četiri dana poslije pobjede na Vimbldonu, Đoković se vjenčao s vjerenicom s kojom očekuje dijete, na privatnoj ceremoniji u Crnoj Gori", javio je "Associated Press". Italijanska agencija "Ansa" navela je da je vjenčanje vijeka održano pod mermernom kupolom, napravljenom za tu priliku, dok je pariski "Le Point", naveo da su među zvanicama bile Novakove kolege iz reprezentacije Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević. AFP je napisao da je vjenčanje koštalo oko 500.000 evra, te podsjetio da je Đoković ranije izjavio da mu je britanski magazin "Hello" platio pola miliona evra za ekskluzivno pravo na fotografije s vjenčanja i da će ta suma biti uplaćena u humanitarne svrhe. "Hello" je podsjetio da je Novak u septembru 2013. Jelenu helikopterom odveo u Provansu, gdje su se vjerili i na Twitteru napisao "Upoznajte moju vjerenicu i buduću ženu!". Radio-televizija Crne Gore izvijestila je da je Novaku kum bio Neven Marković, drug iz djetinjstva, inače fudbaler Serveta. Među zvanicama su bili članovi Noletovog stručnog tima Marijan Vajda, Boris Beker, Gebhard Fil Grič sa suprugama, Dušan Vemić, Nikola Pilić i Bogdan Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije