Jet set

Novak: Jelena je bila kao anđeo

Novak: Jelena je bila  kao anđeo
Novak: Jelena je bila kao anđeo

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, koji se krajem prošle nedjelje na Svetom Stefanu vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić, otkrio je da je ostao bez daha kad je svoju buduću suprugu na ceremoniji vidio u vjenčanici.

"Kad sam je prvi put video u venčanici kako se smeši i korača prema meni, izgledala je kao anđeo", rekao je Đoković u intervjuu za britanski časopis "Hello", koji je otkupio ekskluzivna prava na objavu fotografija sa vjenčanja.

"Pokušao sam da budem potpuno koncentrisan na to što se dešava i da upamtim svaki detalj. Bio sam fokusiran na nju, na njen osmeh i na našu bebu. To je stvarno bio savršen trenutak", otkrio je srpski teniski as.

Njegova supruga osjećala se isto, otkriva "Hello".

"Bila sam veoma nervozna, pa je sve oko mene bilo kao u nekoj izmaglici", rekla je Jelena.

"Čim sam ga videla, krenule su mi suze. Bila sam tako srećna, pa mi je zbog trudnoće verovatno bilo teško da kontrolišem osećanja", dodala je novopečena gospođa Đoković, koja je na vjenčanju nosila haljinu kreatorke Sare Barton, kreativne direktorke britanske modne kuće "Aleksandar Mekvin".

"Pravi je blagoslov to što je on deo mog života. Ne bih mogla da poželim boljeg životnog saputnika od njega", rekla je Jelena Đoković.

O samoj ceremoniji vjenčanja, Jelena je rekla da je ono bilo ljepše nego što su mogli da se nadaju.

"To je bilo jedno veoma emotivno i nezaboravno iskustvo ", istakla je ona.

Vjenčanja, prvo građansko 10. jula na Kraljičinoj plaži, a dva dana kasnije i crkveno u crkvi svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu, održana su samo nekoliko dana pošto je Novak drugi put osvojio najprestižniji svjetski teniski turnir u Vimbldonu.

"Oženio sam se ženom koju volim i nema boljeg osećanja od tog. Osvojio sam Vimbldon i sad se spremam da postanem otac - stvarno ne mogu da tražim ništa više", istakao je Novak.

Nole i Jelena su u nedjelju napustili Crnu Goru i spremaju se za bračno putovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije