Jet set

Novak i Jelena na medenom mjesecu u Grčkoj

Novak i Jelena na medenom mjesecu u Grčkoj
Novak i Jelena na medenom mjesecu u Grčkoj

Novak i Jelena Đoković nisu željeli da medeni mjesec provedu na dalekim destinacijama, pa su iz Crne Gore otputovali u Grčku.

Njih dvoje uživaju u prvim bračnim danima daleko od očiju javnosti na jednom grčkom ostrvu.

"Jelena je u poodmakloj trudnoći, pa izbegava duga putovanja. Da se odlučila za neku egzotičnu destinaciju bilo gde u svetu, Novak bi joj ispunio tu želju, ali su zbog njene trudnoće izabrali Grčku", kaže izvor Blica blizak mladencima.

Njih dvoje obožavaju istoriju i kulturu Grčke. Upravo su tokom boravka u zemlji maslina i vina krajem aprila otkrili javnosti da će postati roditelji i dobili čestitke iz cijelog svijeta. A kada se vrate, očekuju ih poslovne obaveze.

"Jelena će se vratiti radu u Fondaciji 'Novak Đoković', kojoj je veoma posvećena i u trudnoći, dok će se Nole pripremati za masters u Torontu koji počinje 4. avgusta i gde će ponovo igrati kao najbolji teniser sveta", zaključuje izvor.

Jelenini roditelji ponovo će proslaviti njenu udaju, i to u subotu u jednom restoranu u Beogradu. Ovoj zabavi neće prisustvovati Novak i Jelena, već samo rodbina i prijatelji porodice Ristić koji nisu bili na svadbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije