Jet set

Odsjekli glavu bolivudskoj glumici

Odsjekli glavu bolivudskoj glumici
Odsjekli glavu bolivudskoj glumici

NJU DELHI - Mladu bolivudsku glumicu Menakši Tapar (26) ubili su i odsjekli joj glavu dvoje neuspjelih glumaca Amit Džejsval (36) i njegova ljubavnica Preti Surin, koji su pokušali da od njene porodice iznude skoro 25.000 evra, piše britanski "Dejli telegraf".

Tapar je srela Džejsvala i Surin na snimanju njenog posljednjeg filma.

Oni su donijeli odluku da otmu Taparovu nakon što su čuli kako se ona hvali o bogatstvu i statusu njene porodice u mjestu Dehra Dun na sjeveru Indije.

Pozvali su je na putovanje u gradić Gorakpur nedaleko od granice Indije sa Nepalom, gdje su je držali kao taoca i slali poruke njenim roditeljima sa zahtjevom za isplatu više od 20.000 evra.

Prema policijskom izvještaju, Džejsval i Surin upozoravali su majku otete glumice da će njenu kćerku primorati da glumi u pornografskim filmovima ako im ne ispuni zahtjeve.

Njena majka platila je oko 800 evra na račun kćerke, ali je ona ubrzo ubijena. Ugušena je, obezglavljena, a dijelovi njenog tijela bačeni na dvije različite lokacije po povratku ubica u Mumbai. Torzo je bačen u rezervoar sa vodom, dok je glava bačena u vreći iz autobusa na putu ka Mumbaiju.

Kod Džajsvala i Surin kasnije je pronađen mobilni telefon nesrećne glumice, poslije čega su priznali ubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije