Jet set

Opsadno stanje oko Svetog Stefana

Opsadno stanje oko Svetog Stefana
Opsadno stanje oko Svetog Stefana

SVETI STEFAN - Da organizatori svadbe najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i njegove vjerenice Jelene Ristić ništa neće prepustiti slučaju, potvrđuju i informacije da će mladenci biti pod jakim obezbjeđenjem sve vrijeme, dok će magistrala oko ostrva Sveti Stefan biti zatvorena.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, specijalci su već blokirali dio Crnogorskog primorja, koji je nedaleko od mjesta ceremonije, dok će specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ) nadgledati mladence tokom svadbene ceremonije.

"Sajovci će u specijalnim čamcima krstariti oko Svetog Stefana kako bi svatovi imali potpunu privatnost, a biće naoružani puškama i snajperima. Za vreme ceremonije Noleta će pratiti i pripadnici srpskog PTJ-a, koji su uvek uz njega kada je u Srbiji, ali i kada boravi u bivšim jugoslovenskim republikama. Oko ostrva je već opsadno stanje i svi su na svojim pozicijama spremni da ova dva dana budu na visini zadatka. S obzirom na to da su mladenci i gosti stigli u luksuzni rizort 'Aman', bezbednosne snage su pojačane", kaže izvor iz unutrašnje bezbjednosti Crne Gore.

Sa druge strane, kako bi put bio prohodan za svatove i da ne bi bilo iznenadnih posjeta paparaca, Novaku je odobren zahtjev da na dan svadbe bude zatvoren magistralni put koji vodi ka mjestu gdje će teniser stati na "ludi kamen".

"Novaku je veoma bitno da njegovi gosti, koji dolaze iz različitih delova sveta, budu daleko od očiju javnosti. To je glavni razlog zabrane unošenja mobilnih telefona, aparata i blokiranja magistrale za slučajne prolaznike u tom delu ostrva", ističe izvor za Alo.

Stigli fotoreporteri ronioci

Zbog svadbe najboljeg svjetskog tenisera, Crna Gora od je juče pod opsadom medija iz svih dijelova svijeta.

Oni su tokom jučerašnjeg dana "opipavali" teritoriju kako bi našli "štek" iz kojeg će snimiti ili fotografisati mladence.

Koliko su ozbiljno pristupili ovom zadatku, govore činjenice da su se aparati koji prave fotografije i pod vodom našli u rukama ronilaca koji planiraju ekskluzivne fotografije da naprave iz vode, jer zbog zidina Svetog Stefana druga mogućnost im ne preostaje.

Umesto na medeni mjesec, Novak odlazi na Mundijal

Samo nekoliko sati nakon što se Jelena i Novak budu vjenčali u manastiru Praskvica, mladoženja će se zajedno sa društvom uputiti prema Brazilu.

Naime, Nole je uspio da nabavi 10 karata za finale Svjetskog prvenstva, tako da će se zajedno sa kumom, kolegama Viktorom Troickim, Jankom Tipsarevićem i ostalima uputiti preko Atlantika, kako bi gledao veliko fudbalsko finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije