Jet set

Poslije bakra i mlijeka, Severina prešla na fudbal?

Poslije bakra i mlijeka, Severina prešla na fudbal?
Poslije bakra i mlijeka, Severina prešla na fudbal?

Nakon što je je završila ljubavnu priču s "kraljem bakra" Milanom Popovićem, a onda i s "kraljem mlijeka" Lukom Rajićem, Severina Vučković je, kako bruje hrvatski estradni kuloari, započela vezu s Davorom Šukerom.

Četrdesetdvogodišnja pjevačica nedavno je, baš na poziv predsjednika Fudbalskog saveza Hrvatske, otišla u Brazil na Svjetsko prvenstvo, piše Kurir.

Čim je objavljeno da s "kockastima" ide na značajno takmičenje, šuškanja o njenoj vezi s nekadašnjim reprezentativcem najprije Jugoslavije, a onda i Hrvatske, još više su podgrijana. U Hrvatskoj se sve češće može čuti da je Seve smuvala četiri godine starijeg Šukera prije tri mjeseca, ali da je obostrana želja da u javnosti kriju svoju vezu.

Iako ćute o svojim emocijama, to ne sprečava poznavaoce života tamošnjih poznatih ličnosti da danima pričaju o ovom atraktivnom paru. Mnogi su uvjereni u to da je Severina "pala" na Šukera jer neodoljivo podsjeća na Milana Lučića, hercegovačkog tajkuna s kojim se snimala tokom seksa na jahti, a poslije je taj snimak osvanuo u javnosti.

Inače, Šuker je, objavili su zagrebački mediji, sredio da Seve i njen menadžer Tomislav Petrović na mečevima Hrvatske sjede s njim u loži.

Prije polaska u Sao Paulo, i to čarter letom kojim je u Brazil otišla hrvatska reprezentacija sa Šukerom na čelu, Vučkovićeva je u jednoj emisiji istakla da je s nekadašnjom fudbalskom zvijezdom dugogodišnji prijatelj.

"Davoru čestitam Uskrse i Božiće. On je skroman i drag i počašćena sam što smo ostali godinama bliski. Čim smo se upoznali Šuker mi je dao predivan kompliment, koji sad ne mogu prepričati jer mi je neprijatno", hvalila je pjevačica "prijatelja" koji je 1998. osvojio Zlatnu kopačku.

Baš te godine njih dvoje su se i upoznali. Šuker je s hrvatskom reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, kada je proglašen za najboljeg igrača na svijetu, a Seve im je pjevala na dočeku. Njena pjesma "Djevojka sa sela" bila je himna reprezentacije.

Iako su od tada u dobrim odnosima, njihova ljubav je planula tek u martu ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije