Jet set

Poznati pozivaju na saosjećajnost

Poznati pozivaju na saosjećajnost
Poznati pozivaju na saosjećajnost

Nesreća koja je zadesila Republiku Srpsku i region ujedinila je narod u želji da se pomogne i prikupi pomoć ugroženima u poplavama, a pozivu RTRS da se udruženim snagama pomogne onima kojima je to sada najpotrebnije odazvale su se brojne poznate ličnosti iz svijeta muzike, pozorišta, sporta.

Svi oni odložili su obaveze i došli u RTRS kako bi uputili apel građanima da pozovu humanitarne brojeve.

RTRS je od početka katastrofalnih poplava radila posao koji se od javnog servisa očekuje i bila na prvim linijama, uz ljude. U trenucima kada je svaki vid podrške od neprocjenjivog značaja, iskoristila je svoje kapacitete i okupila javne ličnosti da zajedno upute apel svima koji su u mogućnosti da pomognu.

Većina javnih ličnosti odazvala se pozivu i proteklih dana svojski su se trudili da budu od koristi onima kojima je pomoć neophodna.

Da humanost nije samo pojam još jednom su dokazali Nele Karajlić, Maja Tatić, Dado Glišić, Valentina Milekić iz etno grupe "Trag", zatim Saša Pavlović iz etno grupe "Iva", Bane i "Vrapčići", Mladen Matović, rukovodilac grupe "Banjalučanke", te Marija Šestić. Pozivu su se velikodušno odazvali i Lukijan Ivanović, Biljana Matić, Dragan Mijatović, Miljka Brđanin-Babić, Dragoslav Medojević, Duško Mazalica, Jani Čop, kao i Milan Dozet, Željko Panić, Ivana Ninković, Žana Novaković, Biljana Knežević, Marijana Đurđević, Milena Stevandić, Darjana Skenderija, Danijel Dakić, Sanja Popović, Nada Arlov i Gvozden Šarac.

Saosjećajnost i čovječnost - poruke su koje su upućivali, a biće emitovane u programu RTRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije