Jet set

Princ Džordž je nova modna ikona

Princ Džordž je nova modna ikona
Princ Džordž je nova modna ikona

VELINGTON - Prije samo nekoliko mjeseci modu je diktirala njegova majka, Kejt Midlton, čiji su stil odijevanja kopirali širom svijeta, ali je malom princu Džordžu bilo dovoljno da se pojavi u pantalonicama na tregere da bi je potpuno zasjenio.

Kada se prošlog utorka osmomjesečni prestolonasljednik poigrao sa drugom djecom u pijesku, na jednom igralištu u Veligtonu, na Novom Zelandu - što je označeno kao njegovo "prvo pojavljivanje u javnosti po službenoj dužnosti", njegovo odjelce je rasprodato u roku od nekoliko sati, baš kao što je ranije bio slučaj s haljinama njegove mame.

Premda roditelji nisu iznijeli nikakve detalje o djetetovoj odjeći, vijest se munjevitom brzinom proširila društevnim mrežama i sve pomodne mame požurile su da svojim mališanima kupe iste tamno plave pantalonice sa izvezenim motivom jedrilice, prenosi AFP.

Ni cijena od 75 funti (126,91 evro), koliko one koštaju u prodavnicama Rejčel Rajli, nije mogla da ih odvrati od te namjere.

"U današnjoj atmosferi pomodarstva ono što vaša djeca nose govori isto toliko o vama koliko o njima", rekla je za britanski "Tajms" Estela Li, urednica časopisa za bebe "Baby and Me".

Prije dva dana Džordžova torba s igračkama u obliku kengura, koju je princ Vilijam nosio po dolasku u Australiju, izazvala je lavinu porudžbina na vebsajtu Fondacije australijske koale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije