Jet set

Rijana voli da je bičuju, Lejdi Gaga da je grizu...

Rijana voli da je bičuju, Lejdi Gaga da je grizu...
Rijana voli da je bičuju, Lejdi Gaga da je grizu...

Poznati ne samo da svojom slavom privlače pažnju već i svojom nastranošću koja ponekad šokira.

 Da li po svom stajlingu, ponašanju ili scenama koje prave, svejedno je piše Blic.

Rijana

Ova mlada pjevačica poznata je po tome da obožava javno da govori o seksu. Kada su njene privatne fotografije iz telefona osvanule na internetu, bez i malo stresa se javno sažalila na momke kojima devojke ne šalju gole fotografije. Jednom prilikom je otkrila da je u seksu mazohista i da voli da je vezuju i bičuju. Ipak, ona kaže kako je spontanost više privlači jer ne želi da prekida seks zarad traženja bičeva i pomagala, bolje je koristiti sopstvene ruke za tu primjenu.

Eva Longoria

- Nemam averziju prema vezivanju u krevet, volim da mi muškarac veže ruke svilenom maramom. Podređen stav ima svoje prednosti - jednom je izjavila glumica. Uzgred, iako je svilena to ne znači da marama ne može da zaustavi cirkulaciju, ali ova stvar je za seks napravljene kao sigurnija varijanta lisica. Pa u ovom slučaju vam nisu potrebni ključevi, zar ne?

Nik Lečej

Dok je bio oženjen sa Džesikom Simpson, Nik je priznao da voli prljavu igru kao i da je njegova nastranost u tome što voli da nosi ženske cipele.

- Pored cipela volim "prljave" riječi u seksu, to me baš uzbuđuje. Nisam ni shvatio da imam potencijala da budem tako nastran - rekao je Nik.

Karmen Elektra

- Malo zadovoljstva, malo bola, sve je to zabava. Volim da posjećujem razne seksi šopove i da kupujem igračke, poput lisica i raznih pomagala - komentarisala je Karmen na ovu temu.

Riki Martin

Kada je novinar upitao Rikija šta voli u seksu, pjevač je rekao kako obožava da svog partnera polije toplom "vodicom"

- Obožavam "zlatni tuš", obožavam da ga dajem. Temperatura tela i "zlatnog tuša" je različita, u tome je čar. - otkrio je pjevač svoju nastranu tajnu.

Margaret Čo

Ona je možda najinteresantnija na listi nastranih zvijezda. Za nju je vibrator "najbolja investicija " ikada, ljubitelj je grupnog seksa i seksi žurki. Mislila je da će se promjeniti pa je tako svoju promjenu "sa dna do vrha" pretočila u istoimenu pjesmu. Opisivajući ljubav i osjećanja, koja ispunjavaju praznine u životu, nadala se da je došla do samog vrha u ljubavi i promjenila se ali ipak ostala na "dnu" i dalje nastrana u istom.

Tomi Li

Tomi je definitivno sebe okarakterisao kao velikog ljubitelja stopala

- Kao mali, volio sam da masiram stopala i to me je izuzetno privlačilo, sada volim da stavljam akcenat na stopala u seksu i zato ona moraju biti čista i lijepa. Nisam ljubitelj mirisa. - rekao je kontravezni muzičar.

Lejdi Gaga

Pjevačica koja se javno eksponira kao nastrana u krevetu može biti samo još maštovitija. Ona je priznala da voli kostime i razna odjela ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa. Kao jedan nastrani detalj, Gaga je otkrila da često ostavi veštačke trepavice na jastuk svog ljubavnika, kao uspomenu na nju i nezaboravnu noć provedenu u zajedničkom krevetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije