Jet set

Rijanin parfem za muškarce

Rijanin parfem za muškarce
Rijanin parfem za muškarce

Slavna 26-godišnja pjevačica Rijana na društvenoj mreži Twitter objavila je lansiranje svog prvog mirisa za muškarce Rouge Man by Rihanna, koji će se s potpisom ove zvijezde sa Barbadosa od septembra naći u prodaji.

"Godinama sam čekala ovaj trenutak", napisala je ushićena Rijana, koja je obožavaoce ipak najviše razveselila seksi crno-bijelim fotografijama na kojima bez majice pozira uz tetoviranog manekena.

Inače, ovo je peti parfem s potpisom RiRi nakon ženstvenih Reb'l Fleur, Rebelle, Nude i Rogue, a s obzirom na njihovu popularnost i Rouge Man by Rihanna vjerovatno očekuje odlična prodaja.

Donosimo vam još nekoliko novosti koje nas u narednom periodu očekuju ili su već ugledale svjetlo dana u kozmetici.

Rumenilo Beauty Fresh Glow Blush novitet je bitanske kuće "Burberry", koji se ovih dana pojavio na tržištu. Kažu da polovinu njegovog sastava čini voda koja se stopi s kožom pa možete, kako tvrde iz ove modne kuće, biti sigurni da neće nestati sa lica čim se prvi put javite na mobilni telefon.

"Christian Louboutin" predstavio je novu kolekciju lakova za nokte koji su nadahnuti najvišom potpeticom imena "Ballerina Ultima", koja je dizajnirana prije sedam godina. U kolekciji se nalazi 30 nijansi lakova za nokte, a oni luksuzniji koštaju čak 50 dolara.

Dizajner Mark Džejkobs lansirao je nedavno je još jednu mirisnu kompoziciju - Daisy Dream. Ovaj cvjetno-voćni miris pravi je odabir za ljeto, a autorka romantične kampanje je slavna rediteljka Sofija Kopola, koja je i dugogodišnja Markova prijateljica.

"Chanel" je ponudio novu interpretaciju svoja dva klasika: tvida i palete sa četiri sjenila. Les 4 Ombres su inspirisani materijalom koji je Koko Šanel u žensku visoku modu uvela 1920. godine.

Francuska kuća "Lancome" predstavila je jesenju make-up kolekciju chic naziva "French Idole", koja će se uskoro pojaviti na tržištu. U toj kolekciji se nalazi paleta sjenila u ljubičastoplavim te zlatnosmeđim tonovima, a tu je i ruž bordo nijanse koja je prošle sezone bila apsolutni hit, a čini se da će tako biti i ove jeseni.

Top model Saša odabranica je "Diora" da zapečati reklamnu kampanju za nadolazeću jesen, a "Dior" predlaže nešto zagasitije i tamnije nijanse te naglasak daje na sjenila, ruž i lakove za nokte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije