Jet set

Rod Stjuart bio grobar

Rod Stjuart bio grobar
Rod Stjuart bio grobar

Mnoge zvijezde su prije svoje glumačke ili muzičke karijere radile malo manje glamurozne poslove. Iako su ovim slavnim ličnostima raniji poslovi sada samo sjećanje, šokiraćete se kada saznate čime su se prije bavili, a neki će vas i nasmijati.

Rod Stjuart: Nakon što je sa 15 godina napustio školu, popularni pjevač Rod Stjuart bio je primoran na rad. Osim što je radio u štampariji, Stjuart je kopao i grobove na groblju "Highgate" u Londonu.

Vupi Goldberg: Najveća komičarka današnjice Vupi Goldberg je prije svoje glumačke karijere šminkala i uljepšavala pokojnike. Uprkos tome što je mogla pronaći "ugodniji" posao, njoj je njena karijera predstavljala zadovoljstvo.

Bred Pit: Mnogima je teško vjerovati da je jedan od najljepših muškaraca svijeta nekada bio maskota lanca restorana brze hrane "El Pollo Loco"? Tako je svakog jutra brižno navlačio svoje pernato odijelo ispod kojeg se krilo lice koje danas krasi megaplakate i čiji najnoviji blokbaster svi uvijek željno iščekuju.

Džordž Kluni: Jedan od najvećih zavodnika Džordž Kluni radio je jedan sasvim prosječan posao. Naime, on je, iako to mnogima djeluje nevjerovatno, jedno vrijeme prodavao cipele.

Ledi Gaga: Pop diva nema problema sa prihvatanjem svoje prošlosti. Ledi Gaga se pohvalila da je radila kao plesačica burleske u klubu na Menhetenu.

"Zaradila sam više novaca skidanjem nego konobarenjem", priznala je pjevačica.

Metju Mekonahi: Plavokosi šarmer jedno je vrijeme radio na farmi pilića u Australiji. Mnogima je drago što je ovo bio samo privremeni način zarade, jer bi ostali uskraćeni za veoma talentovanog glumca.

Džin Simons: Mnogi ne mogu ni da zamisle nepokolebljivog metalca Džina Simonsa u ulozi profesora hemije. Naime, pjevač "Kissa" nekada je svoje znanje prenosio na mlađe naraštaje, a mnogi kažu kako je bio veoma zanimljiv predavač.

Kristofer Voken: Harizmatični glumac Kristofen Voken nekada je zarađivao kao krotitelj lavova. Sudeći po njegovim ulogama u filmovima, ni ova rola mu ne djeluje toliko strano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije