Jet set

Sanela Dženkins i Kris Braun u ponedjeljak u Sarajevu

Sanela Dženkins i Kris Braun u ponedjeljak u Sarajevu
Sanela Dženkins i Kris Braun u ponedjeljak u Sarajevu

SARAJEVO - Sanela Dženkins u ponedjeljak u popodnevnim satima privatnim avionom slijeće u Sarajevo sa jednom od trenutno najpoznatijih zvijezda šoubiznisa Krisom Braunom!

Kako javlja Klix.ba, nikom još nije poznat pravi razlog posjete osim što se zna da Sanela dolazi da zajedno sa sinom Inisom proslavi rođendan, a i obiđe roditelje za Bajram.

Osim Krisa Brauna, u našu zemlju dolazi i muzička zvijezda Ašer Buk, koji je prošle godine u Bosni i Hercegovini snimio spot za pjesmu "Hush Hush". Od Sanelinih prijatelja smo pokušali saznati više o posjeti, ali su rekli samo da avion u Sarajevo slijeće između 15 i 18 sati.

Sanela je prije nekoliko godina dovela u Sarajevo i italijanskog dizajnera Roberta Kavalija i engleskog pjevača Džejmsa Blanta, koji je održao i koncert na Zetri.

Inače, 25-ogodišnji američki muzičar Kris Braun je publici širom svijeta poznat po hitovima "Run It!", "Kiss Kiss", "With You", "Forever" i drugima. Od 2005, kada je objavio prvi studijski album, osvojio je brojne nagrade, među kojima je i prestižni Grammy.

Osim uspješne muzičke karijere Kris se bavi i glumom i plesom, a publika ga je mogla vidjeti u TV seriji "The O.C." te filmovima "This Kristmas", "Takers", "Think Like a Man", Battle of the Year".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije