Jet set

Seki Aleksić pas pojeo 20.000 evra

Seki Aleksić pas pojeo 20.000 evra
Seki Aleksić pas pojeo 20.000 evra

Pas Seke Aleksić ima čudnu strast – voli da jede pare, u ovom ili onom obliku...

Preferira kada su u obliku skupocjenih cipela!

Psu Seke Aleksić, po imenu Vivijan, omiljeni hobi je da grize skupocene stvari svoje gazdarice. Omiljene poslastice su joj "Guči" cipele, "Dior" tašne i kaiševi, i skupocjeni komadi namještaja, ali mala Vivijan je ovoga puta baš “zavila u crno” svoju gazdaricu.

Nestašna ženka pomeranca svojoj gazdarici je napravila veliku štetu uništivši joj tridesetak pari obuće vrijedne oko 20.000 evra.

"Držali su Vivijan kao malo vode na dlanu, mazili i pazili, ali kuče ima čudnu narav. U početku je sve bilo u redu dok nisu počeli zubi da joj se mijenjaju. Iako ima svu udobnost, veliku kuću, ogromno dvorište, igračke, garderobu i društvo, ona se ne smiruje. Zadaje opasne probleme svojim vlasnicima tako što im je uništila sav namještaj, ali i obuću ", izjavio je izvor blizak pjevačici za "Alo!".

Dok Vivijan uništava "snove svake trendseterke", Seka na to ne daje ni pet para. Ona i njen muž Veljko su se pomirili sa tim da je kuče luckasto i na svoju ruku, ali su ipak u neizvjesnosti koliko će ova agonija trajati i kada će se malena pomeranka smiriti.

"Vivijan rastu zubići, pa je zbog toga malo nervozna. Materijalna šteta nije bitna, najvažnija mi je njena sreća", rekla je Seka Aleksić, prenosi "Alo!".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije