Jet set

Slađana Milošević ne zna ko je Danijela Vranić

Slađana Milošević ne zna ko je Danijela Vranić
Slađana Milošević ne zna ko je Danijela Vranić

BEOGRAD - Rok zvijezda Slađana Milošević bez problema je prepoznala ko je Zorica Brunclik, a za njenu upečatljivu boju kose rekla je da je to znak kako je Zorica u "pank" fazonu.

Međutim, slične sreće nije bila i pjevačica Danijela Vranić, koju slavna muzičarka nije prepoznala, piše Alo.

"Vidite, ja uopšte ne znam ko su ti ljudi o kojima vi mene pitate! To je jako teško za mene da odgovorim. Hoćete da budete u striptiz klubu primećeni, onda se oblačite tako, ako hoćete da budete na sceni i ako hoćete da se bavite muzikom onda idite u muzičku školu, pa učite note, pa istoriju muzike, pa oblike, pa učite da svirate instrumente, pa ćete onda biti muzičar", ovako je Slađana komentarisala Danijelu.

Slađana nije prepoznala ni Anu Nikolić, ali je rekla da zna njeno ime, ali ne zna kako ta pjevačica izgleda. Iako je ne prepoznaje, ipak joj je udijelila kompliment.

"Sasvim je O.K. to", rekla je Slađana za stajling Ane Nikolić.

Komplimente je dobio i Aleksandar Šapić, koga takođe nije prepoznala, ali je rekla da je veoma lijepo nabildovan.

"Je li on igra u filmu 'Star trek'", zapitala se Slađa.

Ova muzičarka nije dozvolila da Rušku Jakić nazivaju Kapetan Spok jer, kako kaže, njoj pripada to poređenje jer su je ranije tako zvali.

Slađana je pohvalila i članove žirija u emisiji "Moja kuhinja, moja pravila", a na kraju je prokomentarisala: "Sada me terate da se posvađam sa estradom? Ja sam se sa estradom odavno posvađala!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije