Jet set

Slavicu Ćukteraš ostavio vjerenik

Slavicu Ćukteraš ostavio vjerenik
Slavicu Ćukteraš ostavio vjerenik

Iako se činilo da će zajedno pred oltar, pukla je tikva između folk pjevačice Slavice Ćukteraš i golmana italijanskog Kaljarija - Vlade Avramova.

"Vlada i Slavica su se rastali definitivno. On je trenutno u Srbiji i svakodnevno obilazi noćne klubove sa svojim drugovima. Nedavno je viđen u novosadskom klubu 'Studio', gde je do ranih jutarnjih sati ispijao koktele i đuskao s devojkama, slikao se, delio autograme... Čini se da je Slavicu preboleo", ispričao je za "Blic" izvor blizak bivšem paru.

Njih dvoje su nakratko prekinuli početkom maja. Avramov je tada s Fejsbuk profila izbrisao sve zajedničke slike. Međutim, samo nekoliko dana poslije toga su se i pomirili. To su zajedno potvrdili, opet preko društvenih mreža.

Slavica je tada, uz sliku na kojoj njih dvoje ispijaju kafu, napisala da je kod vjerenika u Kaljariju.

Pjevačica je samo kratko rekla da su sada definitivno završili priču.

"Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na to. Sada sam se okrenula poslu", kaže ona.

Slavica i Vlada su vezu započeli u avgustu 2013. Zanimljivo je da je ona samo mjesec dana prije toga raskinula petogodišnju vezu sa Stefanom Tanaskovićem.

Poslije 15 dana strasne romanse, pjevačica i golman su se vjerili i zakazali svadbu, nakon čega je pjevačica započela život na relaciji Italija - Srbija. Da je sve djelovalo ozbiljno potvrđuje i to da se krstila zbog crkvenog vjenčanja, koje je bilo planirano za ovo ljeto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije