Jet set

Srpska striptizeta tužila NBA zvijezdu

Srpska striptizeta tužila NBA zvijezdu
Srpska striptizeta tužila NBA zvijezdu

INDIJANAPOLIS - Pol Džordž, igrač Indijane, propustio je Svjetsko prvenstvo zbog povrede, a sad mu se, uz tu muku, ime provlači po tabloidima zbog djeteta koje je dobio iz vanbračne veze sa striptizetom Danijelom Rajić (24).

Pol Džordž će se uskoro naći na sudu jer je izbjegavao obaveze oko izdržavanja kćerke koju mu je 1. maja rodila striptizeta srpskog porijekla.

Kako prenosi američki "Njujork post", test je pokazao da je košarkaš zaista otac djevojčice koja se zove Olivija.

Danijela je živela u Majamiju, gdje se i upoznala sa poznatim košarkašem prošlog ljeta. Navodno, viđali su se nekoliko mjeseci, a ona je za to vrijeme zatrudnila i u maju ove godine se porodila. Ona tvrdi da joj je Pol ponudio milion dolara da abortira, što je odbila, a sada ga je i tužila.

Košarkaševi zastupnici su odbili njene tvrdnje i rekli da je on platio sve troškove porođaja, kao i da joj sada pomaže novčano.

Danijela je podnijela i zahtjev da ona bue jedini djetetov staratelj, a u njemu između ostalog stoji da krilo Indijane "nije sposoban da se brine o djetetu i zbog svojih obaveza i zbog toga što do sada nijednom nije ni tražio da vidi dijete".

Inače, Pol se zabavlja sa Keli Rivers, kćerkom slavnog Doka Riversa, sadašnjeg trenera Klipersa, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije