Jet set

Šta to muči Breda i Anđelinu?

Šta to muči Breda i Anđelinu?
Šta to muči Breda i Anđelinu?

Prema pisanju portala "Šoubiz" poznata holivudska glumica Anđelina Džoli osim što nikako ne može da se dogovori oko mjesta i datuma vjenčanja, ima i manjih problema kada je njena karijera u pitanju.

Vjerovali ili ne, Anđelina je nedavno priznala da se oseća veoma nesigurno na pozornici i misli da nije dovoljno dobra za daske koje život znače.

Glumica koja je prošle nedjelje proglašena za najplaćeniju glumicu u Holivudu priznaje da ima problem sa samopouzdanjem i da nikad ne bi mogla da glumi u nekoj pozorišnoj predstavi, prenosi B92.

To ipak nisu svi njeni problemi. Naime, Anđelina izgleda da nikako ne može da se dogovori sa svojim izabranikom Bredom Pitom oko mjesta vjenčanja.

Anđelina bi najradije da se vjenča na njihovom imanju u Francuskoj, dok je Bred Pit dobio ponudu koju će teško moći da odbije od svog dugogodišnjeg prijatelja filmskog producenta Gaja Ričija koji je voljan da im za taj specijalan dan ustupi svoju vilu u Engleskoj.

Bilo kako bilo nadamo se da će Anđelina do tad poraditi na svom samopouzdanju, kao i da će se konačno stati na ludi kamen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije