Jet set

Sudbonosno "da" Kanjea i Kim

Sudbonosno "da" Kanjea i Kim
Sudbonosno "da" Kanjea i Kim

Kim Kardašijan i Kanje Vest izgovorili su sudbonosno "da" na glamuroznoj privatnoj ceremoniji održanoj u subotu u Firenci, u Italiji, a zatim je tokom svečane večere nastupila Lana del Rej, kao gošća iznenađenja, koja je otpjevala nekoliko pjesama.

Nakon dva dana provedena u Parizu, rialiti zvijezda i poznati reper vjenčali su se u italijanskom dvorcu Forte di Belvedere. Par je vjenčao Rič Vilkerson Džunior, sveštenik iz Majamija, inače dugogodišnji prijatelj porodice Kardašijan.

Svjedoci kažu da je Vest bio tipičan nervozni mladoženja.

"Bilo je smiješno koliko je bio nervozan. Očigledno je bio svjestan važnosti koraka koji pravi. Ujutro je bio nasmijan i raspoložen, ali kako je dan odmicao vidjelo se da ima sve veću tremu. To nije ništa čudno i svojstveno je gotovo svakom mladoženji", kazao je izvor američkog magazina TMZ.

Vest i Kardašijanova ranije su najavili da će se vjenčati u pariskom Versaju, a glasine su dodatno potkrijepili čestim odlascima u Grad svjetlosti.

Ipak, tamo su održali samo generalnu probu i večeru kojoj su prisustvovali bliski prijatelji i članovi porodice, a zatim je 200 gostiju ujutro odletjelo za Firencu.

Kada su slavni gosti u pitanju, Ana Vintur bila je primorana da propusti vjenčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Po riječima njenog portparola, urednica magazina "Vogue" je imala prethodno zakazanu porodičnu obavezu i zbog toga je propustila vjenčanje. Bijonse i Džej Zi, koji su trebali biti kumovi, takođe se na kraju nisu pojavili na vjenčanju, ali je pjevačica starleti poslala poruku u kojoj joj želi "beskonačno puno ljubavi i sreće". Ni Rob, brat slavne sestre, nije došao na vjenčanje jer se osjećao pod pritiskom zbog svoje težine.

Par je italijanski grad odabrao iz opravdanih razloga jer je upravo tamo začeta njihova kćerkica Nort Vest. Ovo je prvi brak za repera, dok je rialiti zvijezda treći put stala ispred oltara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije