Jet set

Tanja Savić: Nisam se izoperisala

Tanja Savić: Nisam se izoperisala
Tanja Savić: Nisam se izoperisala

BEOGRAD - Pjevačica Tanja Savić (29) nedavno je osvanula na naslovnim stranama domaće štampe, jer je objavljeno najprije da su joj roditelji oduzeli kuću izgrađenu od njenog novca, a zatim i da je otišla "pod nož" i operisala lice.

Bivša "Zvezda Granda" u intervjuu za "Stori" kaže da je sa roditeljima, za sada, prekinula odnos nakon što joj je otac saopštio da neće na njeno ime prepisati kuću koju su sagradili od njenog novca.

"Nisam se nadala izdaji. Teško je kada vas razočaraju najbliži jer od njih to ne očekujete. Neću pravdu tražiti na sudu, nikada nisam išla po sudovima, ali ne shvatam zašto je tako postupio i zbog čega mi ne veruje. Stavila sam tačku na odnos sa njima kada su u pitanju finansije, ali što se tiče emocija, ne mogu ništa da kažem", rekla je pjevačica.

Njena majka Živana nedavno je za novine rekla da je Tanja "loš čovjek", što pjevačica ne može da joj zamjeri.

"Obe smo rekle neke stvari u afektu, nije trebalo da pričamo sa medijima u takvom trenutku. Sigurna sam da je to izjava izvučena iz konteksta", kaže ona.

Mediji su "brujali" i o tome da je Tanja operisala lice, nakon fotografije koju je objavila na Instagramu.

"Slikala sam se kako bih pokazala novu boju kose. Poslala sam sliku dečku koji mi vodi Facebook profil; verovatno sam se malo više napućila i slikala iz čudnog ugla. Onda mi je on na kompjuteru dodao plave oči i svi su pomislili da sam se izoperisala ili izbotoksirala", rekla je Savićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije