Jet set

Tanju Savić izdali roditelji

Tanju Savić izdali roditelji
Tanju Savić izdali roditelji

Zbog kuće na Zvezdari vrijedne 100.000 evra, koju je želela da proda, Tanja Savić se posvađala sa roditeljima jer joj to nisu dozvolili.

Situacija je kulminirala kada ju je majka nazvala lažovom.

Pjevačica kaže da ne zna da li će ikada roditeljima moći da oprosti to što su je, prema njenim riječima, prevarili i izdali!

"Nisam u dobrim odnosima sa roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime! Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i odmah sam otišla odatle", priča ona.

Dodaje da od tada nije čula s roditeljima i da je jedino u kontaktu s bratom Tomicom koji, kako kaže, jedini ima razumijevanja za nju, prenosi Telegraf.

"Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitavala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar", navodi pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije