Jet set

Tuđmanov unuk nestao u Novom Sadu

Tuđmanov unuk nestao u Novom Sadu
Tuđmanov unuk nestao u Novom Sadu

BEOGRAD - Igor Tuđman (32), unuk nekadašnjeg hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, nestao je prije mjesec dana u Novom Sadu, piše "Blic".

Kao posljednje mjesto gdje je viđen pominje se prenoćište "Stojić" u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, a njegov nestanak je prijavila supruga Andrea, koja je, zajedno sa njim, došla nekoliko dana ranije u Novi Sad.

Prema toj prijavi, Igor Tuđman, koji je nedavno počeo da se bavi turbofolk muzikom, nestao je 7. maja, a u Beogradu je nedavno, kako su prenosili srpski mediji, snimao narodnjački album.

Prema portalu "24 sata", supružnici su navodno došli u Vojvodinu zbog pokretanja nekog biznisa, ali su se u međuvremenu planovi izjalovili, a već sutradan po njihovom dolasku Andrea je prijavila policiji nestanak svog supruga.

U policiji navode da postoje indicije da se Igoru nije dogodilo ništa, već da je napustio Srbiju, zbog čega će biti zatražena pomoć hrvatske ambasade kako bi se provjerilo da li se Igor nalazi u Hrvatskoj.

Igor Tuđman je prije nekoliko godina osvanuo na naslovnim stranama u hrvatskim medijima, jer je gonjen zbog podvođenja jedne 18-ogodišnje devojke, što je kasnije oštro demantovao.

Pokojni hrvatski predsjednik Franjo Tuđman bio je stric ocu Igora Tuđmana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije