Jet set

Vedran Gavrić: Mali znaci pažnje mnogo znače

Vedran Gavrić: Mali znaci pažnje mnogo znače
Vedran Gavrić: Mali znaci pažnje mnogo znače

Vedran Gavrić, član muzičke grupe "Aifel", koja je za kratko vrijeme osvojla simpatije mnogih, otkrio nam je koliko se njegov život promijenio od kako se profesionalno počeo baviti muzikom te kako se njegov modni stil koji preferira uklopio u sve uspješniju muzičku karijeru.

Ovaj mladić diplomirao je arhitekturu, a muzikom se bavi od malih nogu. Otkako su otvorili muzički "Studio 13", muzičari su dobili inspiraciju za nove kompozicije. Sa Vedranom smo, pored muzičke karijere, porazgovarali o modi, a kako ističe, njegov svakodnevni stil ne razlikuje se mnogo od onoga u kojem nastupa, jer su mu košulje među omiljenim komadima odjeće.

Još kao student arhitekture počeo je da obraća pažnju na detalje te zbog toga stil često upotpuni satom, torbom ili nekim drugim modnim dodatkom.

Udobnost na prvom mjestu

"Treba ići u korak s vremenom i trendovima i to je važno u poslu kojim se bavim, ali kad bih rangirao, meni su udobnost i elegancija na prvom mjestu. Svakako volim povremeno kupiti neki novi komad odjeće, ali ne bih rekao da je to neki veliki trošak, uglavnom se usmjerim na nešto što mi treba i kupovina završi na jednoj ili dvije stvari", ističe ovaj muzičar.

Često se, kaže, "zakači" za plave i smeđe predmete iako nikada ne ide ciljano da kupuje stvari u tim bojama, ali valjda baš te boje imaju nešto sa njegovom prirodom i temperamentom zbog čega ga privlače.

Za posebne prilike rado bira košulju uz ležerni sako i cipele u svjetlijoj kombinaciji, a rado nosi i starije stvari za koje je sentimentalno vezan. Priznaje da ima majicu kojoj je pomalo "istekao rok", ali ju je dobio na poklon i voli da je nosi.

Prirodna ljepota

"Kod žena ne volim pretjeranu šminku, ali zato volim vidjeti štikle.

Inače, više volim prirodan izgled, a šminka je izmišljena kao sredstvo za uljepšavanje, ali se u stvari zna desiti da pokrije baš ono najljepše. Postoje prilike za to kada se treba više dotjerati, ali biti stalno sređen je isto kao biti u grču", smatra Vedran.

On voli male znake pažnje i sitnice u koje se uloži kreativnost i mašta.

"Smatram da su skupi pokloni za nemaštovite, jer kad god nisam imao ideju šta da kupim ili možda čak napravim, pribjegao sam kupovini skupljih poklona, a mnogo su efektniji mali znaci pažnje", ističe muzičar.

Priznaje da ima i pomalo istine u tome da su muzičari stalno u društvu lijepih djevojaka, ali nevolja je kaže, u tome što, dok muzičari sviraju, drugi se zabavljaju u razgovoru sa tim djevojkama.

Grupa "Aifel" zasad je izdala šest singlova, od kojih su se izdvojile pjesme "Lavina", "Bez daha", "Svi moji poljupci", "Ne mogu ti reći"...

Pažnju javnosti izazvali su i pjesmom "Zajedno možemo sve", nastalom kao podrška stanovništvu koje je pretrpjelo štetu u poplavama.

Ovaj simpatični muzičar sa kolegom Dejanom Zorićem trenutno radi na tri nove pjesme i spremaju album prvenac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije