Jet set

Vjenčanicu Jelene Đoković i Kejt Midlton kreirala ista dizajnerka

Vjenčanicu Jelene Đoković i Kejt Midlton kreirala ista dizajnerka
Vjenčanicu Jelene Đoković i Kejt Midlton kreirala ista dizajnerka

Sara Barton, kreativna direktorka modne kuće "Aleksandar Mekvin", dizajnirala je raskošnu vjenčanicu Jelene Đoković, u kojoj je lijepa mlada izgovorila sudbonosno "Da".

Ista dizajnerka se pozabavila i nezaboravnom vjenčanicom vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton.

Jelena se odlučila za jednostavnu, svedenu kreaciju, koja je savršeno istakla grudi i prekrila trudnički stomak. Gornji dio, nalik korsetu, prekriven je čipkom, a od grudi na dolje se haljina širi. Lepršavi materijal je takođe ukrašen čipkom, a haljina ima raskošan šlep.

Iako je mlada pred matičara stala bez bretela, haljina ima i tu mogućnost, pa je Jelena uslikana kako se priprema za vjenčanje, a haljinu su joj pridržavale široke bretele oko vrata.

S druge strane, kreacija koju je ponijela Kejt Midlton malo je zatvorenija, ali je podjednako elegantna i svedena.

Sara Barton očigledno uživa u korišćenju luksuzne čipke, jer su obje vjenčanice ukrašene upravo ovim materijalom. Vojvotkinja je imala dugačke bijele rukave, koji su nakon ove svadbe ušli u modu širom svijeta.

I Kejt je imala korset, ali je odlučila da ramena ipak prekrije čipkom. S obzirom na to da vojvotkinja nije bila u drugom stanju, njena vjenčanica je pravljena tako da istakne uzak struk, a širi se tek iznad kukova.

Obje haljine su bile veom elegantne, ali bez previše detalja i veoma svedenog dizajna. I Kejt i Jelena su imale šlepove iza sebe, ali se srpska mlada nije odlučila za veo, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije