Jet set

Vjerenik optužuje: Maja Nikolić se prostituiše s političarima

Vjerenik optužuje: Maja Nikolić se prostituiše s političarima
Vjerenik optužuje: Maja Nikolić se prostituiše s političarima

Bivši vjerenik Maje Nikolić Alen Savić prijeti pjevačici da će objaviti snimke na kojima se čuje kako ona ugovara seks sa pojedinim političarima za novac!

Savić je besan zbog kako kaže lažnih informacija koje pjevačica iznosi o njemu, zbog čega planira da joj se osveti na isti način i objavi snimke koji dokazuju da se Maja navodno bavi prostitucijom, piše “Alo“.

- Sve razgovore sam snimao! Na snimcima se tačno čuje sa kim Maja priča i kako ugovara mesto i vreme sastanka. To će biti dokaz čime se ona zapravo bavi, jer u razgovoru ugovara i cenu po kojoj će tom političaru pružiti seksualne usluge – izjavio je Savić za ovaj list dodajući i kako mu Maja traži da joj kupi stan kako bi prestala da priča o njemu i kako je glumio da je u vezi sa njom samo da bi joj pomogao da vrati starateljstvo nad sinom.

Pjevačica, međutim, tvrdi da ovakvi snimci ne postoje.

- Ako se bavim prostitucijom, zašto mi nijedan političar nije pomogao da za četiri godine vratim sina?! Nosićemo snimak kod veštaka da kažu da li je to glas Maje Nikolić – ispričala je pjevačica dodajući da je njena fotografija sa obnaženim grudima, koju je Alen proslijedio medijima, snimljena “samo za njegove oči”, kao i da se nada da će se konačno sklopiti poternica za njim u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije