Jet set

Vujadin varao Mirku?

Vujadin varao Mirku?
Vujadin varao Mirku?

Priče o tome da je fudbaler nevjeran lijepoj glumici podgreijale su fotografije iz večernjeg izlaska na kojima Vujadin grli i ljubi jednu djevojku.

Sve glasnije priče o tome da nevjenčani suprug Mirke Vasiljević prečesto izlazi ostavljajući nju kod kuće u sedmom mjesecu trudnoće, dobile su svoj epilog kada je jedan nedeljnik objavio kompromitujuće fotografije fudbalera.

On je uslikan u noćnom provodu sa društvom, a posebnu pažnju privlače fotografije na kojima se on ljubi sa jednom djevojkom.

Mirka kaže da je znala da joj je suprug te noći bio u provodu, ali nije željela da otkrije kako će ovu situaciju njih dvoje uspjeti da riješe.

"I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene", rekla je Mirka.

Ona je i ranije stajala u odbranu svog supruga te i sada tvrdi da je normalno da želi da izađe, prenosi Story.

Za Vujadina i Mirku se i ranije pričalo o tome da je njihov odnos u krizi, ali par nikada nije priznao da ima bilo kakve probleme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije