Jet set

Zak Efron: Slavan sam zahvaljujući sreći, a ne glumi

Zak Efron: Slavan sam zahvaljujući sreći, a ne glumi
Zak Efron: Slavan sam zahvaljujući sreći, a ne glumi

LONDON - Mladi holivudski srcelomac Zak Efron rekao je da za svoju popularnost i slavu treba da zahvali sreći, a ne glumačkim sposobnostima.

Govoreći na evropskoj premijeri filma "The Lucky One" (Zauvijek tvoj) u Londonu, 24-ogodišnji glumac rekao je da je do sada lagano prolazio u životu ali da je sad došlo vrijeme da pokaže da umije da glumi.

"Imao sam mnogo sreće, ali ne zahvaljujući glumi", rekao je on. "Zbog toga je moj cilj proteklih nekoliko godina da malo spustim loptu, naučim da glumim i dokažem sebi da nisam lažnjak već da ima razloga zašto sam ovdje."

Efron je, prenosi AP, postao popularan sa 18 godina zahvaljujući hitu "High School Musical". Poslije niza uloga školaraca, Efron se nada da će njegova uloga u filmu "Zauvijek tvoj" biti promjena imidža tin idola.

Film je zasnovan na bestseleru Nikolasa Sparska i priča je o američkom marincu koji pronalazi ženu sa fotografije, za koju vjeruje da mu je spasila život u Iraku.

"Ponosan sam na ovu ulogu. To je bio zastrašujuć izbor. Nisam znao da li ću moći da odglumim marinca. Svi sa kojima sam pričao mislili su da nisam dobar izbor za ulogu, ali na kraju krajeva bio je to izazov i ponosan sam što sam uspio da odgovorim na njega", rekao je glumac.

Reditelj filma Skot Hiks smatra da je Efron formiran i odrastao glumac.

"On je vrijedan i posvećen i uživao sam u radu sa njim", rekao je Hiks.

Film "Zauvijek tvoj" u britanske bioskope dolazi 2. maja, a u SAD je premijerno prikazan, uz relativno pohvalne kritike, 20. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije