Jet set

Zvijezde iza rešetaka

Zvijezde iza rešetaka
Zvijezde iza rešetaka

Slava i ugled spominju se uz imena brojnih holivudskih zvijezda, međutim, malo je poznato da je veliki broj njih neposredno prije svjetske karijere, a neki i tokom nje, bio iza rešetaka. Skandali u kojima su se zatekli narušili su njihov ugled, ali ne zadugo.

Glumica Riz Viterspun i Džim Tot uhvaćeni su za volanom u pijanom stanju. Glumica je pokušala stvar izvući na agresivan način pa je policajca upitala: "Znaš li ti uopšte moje ime?" To pitanje koštalo ju je hapšenja.

Dženifer Lopez završila je u zatvoru sa svojim tadašnjim dečkom Šonom Kombsom poznatijim kao Diddy, a razlog je bila pucnjava u jednom noćnom klubu. Par su teretili za posjedovanje oružja i ukradenu imovinu.

Opšte je poznato da Lindzi Lohan, glumica i pjevačica, pored problema sa opijatima ima problema i sa zakonom. Iako je do sada samo nekoliko dana bila iza rešetaka, priznala je da joj je to teško palo. Dodala je kako joj je bilo hladno i kako je to najgore mjesto na kojem je bila u životu. Prijateljima se povjerila i da joj je to pravo životno iskustvo i poziv za buđenje kako tako nešto više nikad ne bi dopustila u životu, a onda je po izlasku ipak nastavila po starom.

"Najslavnija američka gospođa" Marta Stjuart, koja je stekla bogatstvo emisijama i časopisima o uređenju interijera i vrtova, provela je u zatvoru pet mjeseci. Naime, ona je lagala pod sudskom zakletvom o načinu na koji je došla do dionica.

Iako se ove dame ne mogu pohvaliti uzornim ponašanjem, mnogo je više slavnih faca koje su svoju popularnost upotpunile i zatvorskim kaznama. Među njima su i Robert Dauni Džunior, 50 Cent, Kristijan Slejter i Mark Valberg, glumac i pjevač, koji je u zatvoru završio zbog napada na jednog Vijetnamca na ulici, kojeg je tukao drvenim štapom. Optužen je za pokušaj ubistva i napad.

"Neću da zvučim kao svetac, jer sam daleko od toga. Poslije dva mjeseca u zatvoru shvatio sam da ne želim ostatak svog života provesti zaključan. Možda se ponekad ponašam kao životinja, ali ne želim biti zatvoren", priznao je po izlasku Valberg, koji je danas primjeran porodični čovjek. *

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije