Književnost

Koeljo moli ljude da pomognu ugroženima od poplava

Koeljo moli ljude da pomognu ugroženima od poplava
Koeljo moli ljude da pomognu ugroženima od poplava

BEOGRAD - Slavni pisac Paulo Koeljo priključio se javnim ličnostima koje mole za spas žrtava poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj na Jutjubu (YouTube) je objavio snimak u kojem moli ljude da pomognu ugroženima od poplava.

Koeljo je u video snimku na društvenoj mreži Jutjub objavio da prati katastrofalnu situaciju u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj i da zna da je oko trećine teritorije poplavljeno.

Pisac "Alhemičara" Koeljo video snimkom na Jutjubu pokušava da podigne nivo svjesnosti o katastrofalnim polavama koje su zadesile Srbiju i okolne države i poručuje da je svim srcem sa žrtvama poplave, saopštio je beogardski izdavač Laguna.

"Koristim moju zajednicu na internetu (mislim na Tviter i Fejsbuk) kako bih obavjestio ljude šta se dešava. Naravno, znam da to nije dovoljno, ali radim ono što mogu. Želim takođe da kažem da sam s vama srcem i dušom. Volim ove zemlje, bio sam tamo više puta i saosjećam kada vidim šta se dešava. Ako postoji išta više što mogu da učinim, recite mi i ja ću to uraditi", poručio je Koeljo.

Koeljo se smatra najuticajnijim savremenim piscem. Njegova djela prodata su širom svijeta u tiražu  većem od 150 miliona primjeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na više od 80 jezika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije